HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ağustos 2017 Cumartesi Saat: 09:08

BOLAMAN IRMAĞI GÜZELLEŞECEK

DSİ Makine İmalat ve Donatım Daire Başkanı Abdullah Ekin, DSİ 7.Bölge Müdürü Nazmi Koçak, DSİ 7.Bölge Makine İmalat Donatım Şube Müdürü Turgay Malkoç, DSİ Ordu Şube Müdürü Mehmet Kurul, DSİ Ordu Şube Makine Baş Mühendisi M.Sal
BOLAMAN IRMAĞI GÜZELLEŞECEK

DSİ Makine İmalat ve Donatım Daire Başkanı Abdullah Ekin, DSİ 7.Bölge Müdürü Nazmi Koçak, DSİ 7.Bölge Makine İmalat Donatım Şube Müdürü Turgay Malkoç, DSİ Ordu Şube Müdürü Mehmet Kurul, DSİ Ordu Şube Makine Baş Mühendisi M.Salih Topal Bolaman Irmağı ve Elekçi Irmağında yapılacak olan çalışmalarla ilgili Belediye Başkan Vekilimiz İbrahim Eroğlu ve teknik ekip ile istişarede bulundu.

  Elekçi Irmağı ve Bolaman Irmağında yatak temizliği yapacaklarını belirten, DSİ Ordu Şube Müdürü Mehmet Kurul, “Bolaman Irmağının 1 kilometre yukarısına kadar yani  Alman köprüsüne kadar (Asma Köprü) aynı Elekçi Irmağının kenarında oldu gibi tahkimat yapacağız.  Elekçi ırmağında ise Yunus Emre köprüsünden  itibaren tahkimat yapmaya başlayacağız. Makinelerimiz çalışmaya başlayacaklar.” dedi.    

  Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu ilçemize inceleme yapmak üzere gelen DSİ Makine İmalat ve Donatım Daire Başkanı Abdullah Ekin ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “DSİ heyeti ile Elekçi Irmağı ve Bolaman Irmağında yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarede bulunduk. Yapılacak olan çalışmalarla Elekçi Irmağı ve Bolaman Irmağı hem sel taşkınlarında sıkıntı yaşamayacak hem de daha güzel bir görünüme kavuşacak.” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler : BOLAMAN, IRMAĞI, GÜZELLEŞECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız