HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Ağustos 2017 Pazar Saat: 12:27

“Malazgirt Zaferi’nin 946. yılı kutlu olsun”

Malazgirt Zaferi’nin yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Anadolu toraklarının bizlere vatan yapan Malazgirt Zaferi’nin 946. yılı kutlu olsun.” dedi. AK Parti Ordu Milletvekili Metin Günd
“Malazgirt Zaferi’nin 946. yılı kutlu olsun”

Malazgirt Zaferi’nin yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Anadolu toraklarının bizlere vatan yapan Malazgirt Zaferi’nin 946. yılı kutlu olsun.” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Muzaffer Komutan ve Büyük Devlet Adamı Sultan Alparslan komutasındaki Türk askeri Malazgirt kapısından girerek Anadolu topraklarını yurt edinmiştir. Neredeyse bin yıl öncesinden bugünleri gören Sultan Alparslan “Size öyle bir vatan aldım ki; ebediyen sizin olacaktır.” diyerek kendinden sonraki nesillere yol göstermiştir. Bizler de Malazgirt Zaferi’ne gerektiği gibi kutlayarak sonraki nesillere milli birlik bilincini aktarmalıyız.

Büyük zaferin bu yılki kutlamaları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ve katılımları ile gerçekleşecek. Sultan Alparslan’ın bizler için fethettiği bu toplarda yaşamak büyük bir nimettir. Dünyanın merkezinde yer alan bu toprakları Allah, Türk milletine bahşetmiştir. Bunun idrakinde olmamız ve Malazgirt Zaferi’ni iyi anlamamız gerekli. Malazgirt ruhunu, Çanakkale ruhunu, 15 Temmuz ruhunu yaşamalı ve yeni nesillere aktarmalıyız. Malazgirt Zaferi bundan böyle ecdadımıza ve şehitlerimize yaraşır bir şekilde kutlanacak. Bu vesile ile Malazgirt Zaferi’nin 946. yılını kutlar, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim."

Anahtar Kelimeler : “Malazgirt, Zaferi’nin, 946., yılı, kutlu, olsun”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız