HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Eylül 2017 Çarşamba Saat: 09:20

ALTINORDU ŞIK BİR FİTTNESS SALONUNA KAVUŞTU

Altınordu İlçesinde “Zen Sanat ve Spor Kulübü” olarak sanatsal ve sportif çalışmalarına devam eden Neşet Sayman başkanlığındaki ekip bu sefer de tasarımı oldukça şık ve freah bir Fitness salonu kazandırdı. Düz Mah. Stadyum Caddes
ALTINORDU ŞIK BİR FİTTNESS SALONUNA KAVUŞTU

Altınordu İlçesinde “Zen Sanat ve Spor Kulübü” olarak sanatsal ve sportif çalışmalarına devam eden Neşet Sayman başkanlığındaki ekip bu sefer de tasarımı oldukça şık ve freah bir Fitness salonu kazandırdı.

Düz Mah. Stadyum Caddesinde “ Zen Fitness Life Club” adıyla faaliyete geçen salonun açılışını CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit TORUN, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tetintaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz birlikte gerçekleştirdiler.

         Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta bir konuşma yapan Neşet Sayman “Amaçlarının sıradan bir spor salonundan öte, yaşadığımız kente bir sağlıklı yaşam merkezi kazandırmaya çalıştık. İçerisinde Fitness, Yoga, Pilates, sauna başata olmak üzere zumba ve modern dans çeşitlerinin de yer aldığı geniş kapsamlı bir organizasyon tasarladık.

         Vitamin barımızda konuklarımıza doğal meyve suları ve meyve kokteyllileri sunmayı dahası her yönüyle konuklarımızın keyif aldığı bir ortam yaratmaya çalıştık.

         Ayrıca üçüncü kademe Masaj antrenörümüzle Genel Vücut Masajı,  refleksoloji, Medikal Masaj, Aroma Terapi Masajı gibi masaj türleriyle de halkımızın sağlık sorunlarına da yardımcı olmaya çalışacağız.” dedi. 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, ŞIK, BİR, FİTTNESS, SALONUNA, KAVUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız