HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ocak 2018 Salı Saat: 07:52

OTSO, SOSYAL YARDIMLARLA GÖZ DOLDURDU

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, OTSO’nun 2017 yılı içerisinde ki gerçekleştirdiği iş protokolleri, sosyal yardımlar ve ekonomik durum değerlendirmeleri hakkında gazetemize bilgilendirmelerde bulundu.
OTSO, SOSYAL YARDIMLARLA GÖZ DOLDURDU

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, OTSO’nun 2017 yılı içerisinde ki gerçekleştirdiği iş protokolleri, sosyal yardımlar ve ekonomik durum değerlendirmeleri hakkında gazetemize bilgilendirmelerde bulundu.

Şahin, yaptığı açıklamada; “Odamızın 2017 yılı içerisinde TOBB işbirliğinde imzalanan Okul Sanayi Sektör İşbirliği Protokolü, Ünye TSO, Fatsa TSO, TKDK, KOSGEB ve Odamız arasında imzalanan İş Danışmanlık Hizmet Birimi Protokolü, TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi devir teslim protokol çalışmaları bilindiği üzere Odamızca 2017 yılında gerçekleştirilmiştir.

SOSYAL YARDIMLAR
Sosyal Yardımlar kapsamında ise, Kardeşlik Köprüsü projesi kapsamında Suriye’nin Elbab Bölgesine gönderilen 8 tır un yardımı kampanyasına katılım sağlandı.  (1 TIR DOLUSU 30.000 TL değerinde 20 ton Un Sadece Ordu TSO tarafından karşılanmıştır.) Bunun yanı sıra Ramazan ayı içi ihtiyaç sahibi ailelere 650 adet gıda paketi dağıtıldı. Eğitim Yardımları kapsamında ihtiyaç sahibi 750 adet öğrenciye kırtasiye ve giyim yardımında bulunuldu” dedi.

EKONOMİ DURUM DEĞERLENDİRMELERİ
Ekonomik durum değerlendirme toplantıları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Şahin, şöyle devam etti; “Ekonomi Şurası’na katılım sağlandı İlin ve Bölgenin sorunları iletildi. 
Eski Başbakan Yardımcısı ve şu an Kültür ve Turizm Bakanı olan Numan Kurtulmuş’un katılımları ile İSTİHDAM ZİRVESİ toplantısı gerçekleştirildi. Eski Başbakan Yardımcısı ve şu an Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli’nin katılımları ile İŞ DÜNYASI İSTİŞARE toplantısı gerçekleştirildi. 
Bunların yanı sıra Bölgesel Arıcılık Ağı Ortak Vizyon Belirleme Çalışmaları Toplantılarına iştirak sağlandı. Teknokent Kurulumuna yönelik değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi. Belediye Başkanlığı ile gerçekleştirilen Ortak Akıl Toplantılarına iştirak sağlandı.
Ayrıca OSB bilgilendirme Toplantısına iştirak sağlandı.  Ordu Ekonomisi ve İstihdam olanaklarının artırılması Toplantısına İştirak sağlandı. TOBB TSO Konsey Toplantısına iştirak sağlandı” diye konuştu. (Haber Semra GENÇOSMANOĞLU)

 

Anahtar Kelimeler : OTSO, SOSYAL, YARDIMLARLA, GÖZ, DOLDURDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız