HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Nisan 2016 Çarşamba Saat: 09:58

ODÜ’DE OSKİ TANITILDI

OSKİ Genel Müdürlüğü 2 yıldan beri yaptığı kurumsal faaliyetleri ve hayata geçirdiği yatırımlar ile saha çalışmalarını tanıtıcı toplantılar düzenleyerek kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.
ODÜ’DE OSKİ TANITILDI

OSKİ Genel Müdürlüğü 2 yıldan beri yaptığı kurumsal faaliyetleri ve hayata geçirdiği yatırımlar ile saha çalışmalarını tanıtıcı toplantılar düzenleyerek kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Ordu Üniversitesi üst düzey yöneticilerine hazırlanan sunum eşliğinde kurum tanıtımı yapıldı.
OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük tarafından gerçekleştirilen tanıtım ve paylaşım toplantısına Ordu Üniversitesi heyetinden; Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ş. Metin Kara ve Prof. Dr. Tevfik Noyan, Fakülte Dekanları, Genel Sekreter Metin Karakuş ve ODÜ Daire Başkanları katıldı. OSKİ heyetinden Genel Müdür Yardımcıları Suat Olgun ve Mustafa Özkan ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Faruk Gönüllük ve Altınordu Şube Müdürü İrfan Gün katılım sağladı.
OSKİ Genel Müdürlüğü ve Ordu üniversitesi üst düzey yöneticilerinin kendilerini tanıtmasıyla başlayan toplantıda Genel Müdür Fatih Yürük, OSKİ’nin kurumsal kimliği ve dayandığı kanunlar ile bu zamana kadar yapmış olduğu kurumsal faaliyetler hakkında sunum eşliğinde bilgi verdi. 2014 kuruluş ve yapılanma yılı ile birlikte 2015 yılında yapılan yatırımlar ve 2016 yılında yapılması planlanan yatırımların detaylarını paylaşan Genel Müdür Yürük, kısa sürede uzun bir yol aldıklarını ve Türkiye’de yeni kurulan su ve kanalizasyon idareleri arasında en hızlı kurumsal ve yapılanma sürecini tamamlayan kurumlardan birisinin OSKİ olduğunu belirtti.
Toplantının devamında özellikle OSKİ’ de, online ve anlık bilgi sağlayacak teknolojik bir alt yapıya sahip olduğuna vurgu yapan Genel Müdür Fatih Yürük, tahsilat raporları, arıza durumları ve Alo 185 faaliyetleri gibi birçok konuda anlık demo uygulaması yaptı. Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç da Alo 185 arıza bildirim hattını arayarak bu uygulamaya dahil oldu ve çalışma sistemlerini canlı olarak analiz etti.
Genel Müdür Fatih Yürük, Ordu’nun 19 ilçesinde şube ve şeflik birimleriyle yapılanarak 2 yıl gibi kısa bir sürede üreten ve sorunlara cevap veren bir kurum haline geldiklerini belirterek, teknik personel ağırlıklı bir kadroyla Ordulu hemşerilerine hizmet verdiğini ifade etti. Ordu’nun içme suyu alanında 5 yıllık master plan çalışmasını tamamladıklarını, 10 yıllık çalışmaların ise hızla sürdürülerek, gelecek yıllarda Ordu’ da sorunsuz bir alt yapı inşa etmek istediklerini belirtti.

Toplantının ardından konuyla ilgili bir konuşma yapan Rektör Yarılgaç, “OSKİ’nin su ve atık su alanındaki çalışmalarını ne kadar önemsediğini ve hızlı bir şekilde bu alandaki eksiklikleri giderdiğini bu toplantıda daha iyi gözlemledik. OSKİ’nin Avrupa Birliği Projesi ile gerçekleştireceği Cumhuriyet Yerleşkemizi de kapsayan projeler hakkında bilgiler de aldık. Proje hayata geçtikten sonra kampüs su ve kanalizasyon sistemi yenilenerek, yaşanabilecek aksaklıklar önceden giderilmiş olacak. Ordu Üniversitesi olarak biz de OSKİ’ye akademik alanda her zaman destek olacağımızı dile getirdik.  Yaptığı sunumdan ve bu güne kadar çevre ilçelerdeki çalışmalarından dolayı OSKİ Genel Müdürü Sayın Fatih Yürük Beye, ekibine ve tüm çalışanlarına bir Ordulu olarak teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

 

Anahtar Kelimeler : ODÜ’DE, OSKİ, TANITILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız