HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Ocak 2019 Cuma Saat: 10:49

“ZOR BİR SÜREÇ”

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Ünye 1957 Spor, Altınordu Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
“ZOR BİR SÜREÇ”

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Ünye 1957 Spor, Altınordu Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

                Teknik Direktör Çağlar Çakır, zor bir süreci hem teknik ekip, hem futbolcular hem de şehir olarak hep beraber yaşayacaklarını ve kendilerine verilen görevi ne iyi şekilde yerine getireceklerini belirterek,  “Gerçekten zor bir süreç ve hafta sonu ikinci yarının  ilk karşılaşmasının Altınordu Belediyespor’la oynayacağız.Elimizden geldiğince bize verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Ligin ikinci yarısında Ünye’ye, Ünyelilere güzel bir takım izletmek istiyoruz” dedi.

Ünye 1957 Spor'da tekrar takıma dönerek çalışmalara başlayan futbolcular stoper Erhan Kestir, forvet Devran Çamurdaş, kanat oyuncusu Reha Yaylı, sağ bek Ahmet Balcancı, forvet arkası Aydın Çetin, Kaleci Mustafa Talha Özbay olurken stoper oyuncusu takım kaptanı Emre Açıkgöz ile ön libero Ali Yakup'un 1-2 gün içinde takıma katılmaları bekleniyor.

Öte yandan Yeşil-beyazlılarda Yomraspor’dan Sefa Genç, Gebzespor’dan Berk Altın Kaya, Atakum Belediyespor’dan Yusuf Güleryüz ilk çalışmaya katılan yeni transfer oyuncular oldu.(Spor Aksiyon)

Anahtar Kelimeler : “ZOR, BİR, SÜREÇ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız