HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Haziran 2019 Pazar Saat: 09:46

GÜNEŞ, ‘UMUT’SAÇTI

2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubunda Fransa ve İzlanda ile yapacakları maçlardan iyi sonuçlar beklediğini söyledi. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonasına katılmak istediklerini vurgulayan Şenol Güneş, şunları vurguladı:  Grupta, güç
GÜNEŞ,  ‘UMUT’SAÇTI

2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Fransa ve İzlanda ile yapacakları maçlardan iyi sonuçlar beklediğini söyledi.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmak istediklerini vurgulayan Şenol Güneş, şunları vurguladı:

 "Grupta, güçlü rakiplerle oynayacağız. İzlanda, son Dünya Kupası Finalleri'ne katıldı. Fransa da turnuvada birinci olarak şampiyonayı bitirdi. Her iki maç da kritik olacak. Bizim her iki maçta da anlayışımız kazanmaya dönük olacaktır. Her puan konuşulabilir. İki maça da bizden beklenen iyi sonucu almak için çıkacağız. 6 puanı almak en güzeli. 4 puan çok iyi. 3 puan ve İzlanda'yı yenmek... Şu anda 'Evet' derim. İki maçta 2 puan da çok değerli olabilir. Allah korusun sahamızda kaybettik, deplasmanda bir puan da çok kötü değil. Öyle iki maç oynayacağız. Burada oynayıp deplasmana gideceğiz. Uzun yolculuk yapıp, farklı iklimde oynayacağız. Bütün bunlara hazırlanmak için burada çalışacağız.”

Teknik patron Güneş, açıklamasının son bölümünde de şunları kaydetti:

“Milli takımda 4 yıllık süreçte mevcut oyuncuların yanı sıra farklı oyuncuların da kadroya alınacağım. Avrupa Şampiyonası'na katılmayı birinci basamak olarak görüyor. sonrasında Dünya Kupası grup müsabakalarının düşüneceğiz.

Ekip olarak 10 seneye damga vurabileceğimizi düşünüyorum. O nedenle oyuncularımızın gurur, sorumluluk ve başarıları olsun. En önemlisi sorumlulukları olsun. Çünkü yeni başlıyorlar. Bu yolda her şey düşündüğünüz gibi gitmez. Önünüzde taşlar olacak. Taşlar basamak olmalı, engel değil. Üstüne basıp geçerseniz, o zaman önünüzde aydınlık yol olur. Her şey tozpembe ya da karamsar değil. Yapabileceğimiz şeyler var. Geçmişten dersler çıkardık. O nedenle geleceği planlamak istiyoruz."(Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : GÜNEŞ, ‘UMUT’SAÇTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız