HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Haziran 2019 Pazartesi Saat: 10:14

OBB’Yİ AVRUPA HEYECANI SARDI

Güreş Milli takımlarında yer alan Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Avrupa’da bugün görücüe çıkacak. Ordu Büyükşehir BelediyesporYıldızlar Serbest ve Grekoromen Güreş Avrupa Şampiyonasında başarılı olup madalya
OBB’Yİ AVRUPA HEYECANI SARDI

Güreş Milli takımlarında yer alan Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Avrupa’da bugün görücüe çıkacak.

Ordu Büyükşehir BelediyesporYıldızlar Serbest ve Grekoromen Güreş Avrupa Şampiyonasında başarılı olup madalya almaya hak kazanan sporcular, 29 Temmuz- 04 Ağustos 2019 tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenecek olan Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Dünya Güreş Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecekler.

                Ayrıca Türkiye Güreş Federasyonunun 2018 – 2019 faaliyet programında yer alan Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Güreş Şampiyonalarda yurt içi ve yurt dışı başarı kazanan 5 serbest ve 3 grekoromen stil sporcu 17 – 23 Haziran 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Faenza şehrinde yapılacak olan Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Güreş Avrupa Şampiyonasına katılacaklar.

34 ALTIN, 25 GÜMÜŞ VE 38 BRONZ MADALYA

2018 yılında 10 serbest ve grekoromen stil güreş müsabakalarında 12 Altın, 10 Gümüş ve 15 Bronz madalya kazanan serbest ve grekoromen stil güreş takımı, 2019 yılında katılmış olduğu 17 serbest ve grekoromen stil güreş müsabakalarında 34 Altın, 25 Gümüş ve 38 Bronz madalya kazandı.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Kara, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

                 “Başta amatör ve olimpik branşlarda başarılı olmak adına Ordu Büyükşehir Spor Kulübü 2 yıl önce kuruldu. Kulübümüz kurulalı 2 yıl olmasına rağmen bu süreçte çok yol kat ettik. Alt yapı yeni başlamasına rağmen bu sene çıkmış olduğumuz müsabakalarda grekoromen stilde takım halinde Türkiye şampiyonu, serbest stilde de  takım halinde Türkiye 2. si olduk. Ordu’da geçmişte bu branşta şampiyon güreşçilerimiz çıktı. Bundan sonraki süreçte sizin de desteklerinizle Ordu’dan şampiyon sporcu çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : OBB’Yİ, AVRUPA, HEYECANI, SARDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız