HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Temmuz 2019 Salı Saat: 07:52

ARSLAN BAŞKAN MAKAMINDAYDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Erzurum’da gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye şampiyonasında +70 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Ayfer Arslan’ı ödüllendirdi.                 Erzurum’da gerçekleştirilen Kick Boks T
ARSLAN BAŞKAN MAKAMINDAYDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Erzurum’da gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye şampiyonasında +70 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Ayfer Arslan’ı ödüllendirdi.

                Erzurum’da gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda +70 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Sporcusu Ayfer Arslan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti.

Beraberinde babası ve aynı zamanda antrenörü olan Cavit Arslan’la birlikte Başkan Tavlı’yı ziyaret eden Arslan, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.

Başkan Tavlı, ziyarette yaptığı konuşmada, başarılı olan sporcularla gurur duyduklarını ifade ederek Arslan’ı altınla ödüllendirdi.

Öte yandan Belediye olarak sporcuların her zaman yanında olduklarını belirten Tavlı,konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

                “Erzurum’da rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olan Ayfer Arslan kızımızı kutluyorum. Kendisi ilçemizi en iyi şekilde temsil etti. Macaristan’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonası’nda kendisine başarılar diliyorum. Burada da ülkemizi başarıyla temsil edecektir. Gençlerimiz canımız, onların başarılarıyla gurur duyuyoruz. Başarılı sporcularımızın her zaman yanlarındayız.Onlardan tek isteğimiz vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkmaları. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın yetiştirilmesi noktasında katkılarımız devam edecek. Gençlerimiz bizim geleceğimiz.” (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ARSLAN, BAŞKAN, MAKAMINDAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız