HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Temmuz 2019 Salı Saat: 08:40

JUDOKOLAR YENİLGİSİZ ŞAMPİYON

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılan EYOF judo dalında karma takımlar karşılaşmalarında judokalarımız sırasıyla, İtalya, Gürcistan ve Rusya’yı 4-0’lık skorlarla yenerek yenilgisiz şampiyon oldu. Baküde sona eren 15. Avrupa G
JUDOKOLAR YENİLGİSİZ ŞAMPİYON

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılan EYOF judo dalında karma takımlar karşılaşmalarında judokalarımız sırasıyla, İtalya, Gürcistan ve Rusya’yı 4-0’lık skorlarla yenerek yenilgisiz şampiyon oldu.

Bakü'de sona eren 15. Avrupa Gençlik Olimpiyat Yaz Festivali’nde (EYOF) judo branşı yapılan karma takım müsabakaları Türkiye’nin şampiyonluğu ile son buldu.

Ay-yıldızlı judokalarımız sırasıyla İtalya, Gürcistan ve Rusya’yı yenilgi almadan 4-0’lık skorlarla yenerek altın madalyayı kazandı.

İlk tur maç yapmadan geçen  Milli takımımız ikinci turda İtalya karşısında, Habibe Ayfonlu, Musa Şimşek, Hilal Öztürk ve Münir Ertuğ’un rakiplerini ipponla yenerek 4-0 üstünlük sağladı ve bu sonuçla yarı finale çıktı.

Yarı final karşılaşmasında Gürcistan müsabakasında; Habibe Ayfonlu, Musa Şimşek, Hilal Öztürk ve Münir Ertuğ rakiplerini ipponla yenerek Türkiye'yi finale taşıdılar.

Final mücadelesinde Rusya önünde tatami de Musa Şimşek, Hilal Öztürk, Münir Ertuğ ve Sıla Ersin’in elde ettikleri galibiyetlerle 4-0 galibiyete ulaşan Millilerimiz şampiyonluğunu altın madalya ile taçlandırdı.

 

Anahtar Kelimeler : JUDOKOLAR, YENİLGİSİZ, ŞAMPİYON

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız