HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Temmuz 2019 Çarşamba Saat: 08:18

JUDOKALAR ALKIŞLANIYOR

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılan EYOF karma takımlar müsabakasında şampiyonluğunu ilan eden judokalarımızın büyük başarısını, Avrupa Judo Birliği (EJU) web sitesinde övgüyle dile getirdi. 15. Avrupa Gençlik Olimpiyat Yaz F
JUDOKALAR ALKIŞLANIYOR

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılan EYOF karma takımlar müsabakasında şampiyonluğunu ilan eden judokalarımızın büyük başarısını, Avrupa Judo Birliği (EJU) web sitesinde övgüyle dile getirdi.

15. Avrupa Gençlik Olimpiyat Yaz Festivali’nin (EYOF) düzenlendiği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de karma takımlarda Türkiye’nin şampiyonluğu, Avrupa Judo Birliği (EJU) web sitesinde övgüyle dile getirildi.

 “Bir önceki Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda takımlarda bronz madalya elde eden Rusya burada Türkiye ile final maçında eşleşti ve gümüş madalya alarak EYOF takımlar mücadelesini kapattı.

Türkiye bireysel müsabakalardaki üstün performansını bu maçlarda da sürdürdü ve güçlü rakibi Rusya ile iki favori takım olarak finallere kaldı. Rusya Kadın takım antrenörü İgor Shkarin, buraya Dünya Şampiyonası hazırlık maksadıyla as takımımızdan yoksun vaziyette geldiklerini ama iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Türkiye bizden daha iyiydi ve altın madalyayı hak etti. “En üst seviye bir takım dahi kurulsa Türkiye’yi bu maçlarda yenebilir miydi?” sorusu ister istemez soruluyor. Muhtemelen bu durum imkansız gözüküyor. Çünkü Türkiye inanılmaz bir performansla yenilgisiz bir karma takımlar müsabakası geçirdi ve Musa Şimşek ve Özlem Yıldız gibi güçlü sporcularıyla altın madalyayı göğüslemeleri kaçınılmaz oldu.”

 

Anahtar Kelimeler : JUDOKALAR, ALKIŞLANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız