HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Eylül 2019 Pazartesi Saat: 06:40

KAYRA, BRONZ MADALYA KAPTI

Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’nın ferdi karşılaşmalarında  tatamiye çıkan kadınlar +78 kilodaki judokamız Kayra Sayit, bir önceki yıl gibi sıkletinde dünya üçüncüsü olup bronz madalyanın sahibi oldu. Japonya’nın başkenti
KAYRA, BRONZ MADALYA KAPTI

Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’nın ferdi karşılaşmalarında  tatamiye çıkan kadınlar +78 kilodaki judokamız Kayra Sayit, bir önceki yıl gibi sıkletinde dünya üçüncüsü olup bronz madalyanın sahibi oldu.

Japonya’nın başkenti Tokyo’da Nippon Budokan Spor Salonu’nda yapılan Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’nın ferdi karşılaşmalarının son gününde tatamiye çıkan kadınlar +78 kilodaki judokamız Kayra Sayit, bronz madalya ile üçüncülük kürsüsünde yer aldı.

Kayra, bu sonuçla bir önceki yıl Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılan Dünya Şampiyonası’nda olduğu gibi sıkletinde yine aynı dereceyi yapma başarısı gösterdi.

İlk turu maç yapmadan geçen Kayra Sayit, ikinci turda Kazak Nazgül Maratova’yı ipponla yendi. Kayra Sayit, üçüncü turda Belaruslu Maryna Slutskaya’yı altın skor bölümünde üçüncü shido ile çeyrek finalde de Japon Sarah Asahina’ya üç shido verdirerek yarı finalist oldu. Judokamız bu turda Japon Akira Sone ile final vizesi için yaptığı karşılaşmada yenildi ve bronz madalya için Brezilyalı Beatriz Souza ile karşılaştı. Rakibini ipponla (2 waza-ari) yenen Kayra Türkiye’ye bu şampiyonadaki bronz madalyayı kazandıran isim oldu.

Anahtar Kelimeler : KAYRA, BRONZ, MADALYA, KAPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız