HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Eylül 2019 Perşembe Saat: 07:57

ÜNYE 57’DE AKBAYRAK DÖNEMİ

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Ünye 1957 Spor’da Şirahman Berber’den boşalan Teknik Direktörlük görevine Sebahattin Akbayrak  getirildi.                 Bilindiği gibi Ünye 1957 Spor , Sezon başın
ÜNYE 57’DE AKBAYRAK DÖNEMİ

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Ünye 1957 Spor’da Şirahman Berber’den boşalan Teknik Direktörlük görevine Sebahattin Akbayrak  getirildi.

                Bilindiği gibi Ünye 1957 Spor , Sezon başında Teknik Direktörlük görevine getirdiği Şirahman hocanın özel işleri sebebiyle yollarını ayırma kararı almıştı.

                Bu arada Teknik Direktörlük görevine getirilen Sebahattin Akbayrak ile ilgili Ünye 1957 Spor sosyal Medya hesabında yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Teknik Direktör arayışlarına giren Ünye 1957 Spor, Daha önceden Trabzonspor , 1461 Trabzon , A. Sebatspor, Tepecik belediyespor,Gümüşhanespor, Yalıspor, Orduspor’da Antrenör olarak görev yapan ve yine Orduspor,1461 Trabzonspor , Sinopspor ve Kocaeli Birlikspor’da Teknik Direktör olarak görev yapan 48 yaşındaki Trabzon doğumlu Sebahattin Akbayrak  ile anlaşmaya vardı.

Ünye 1957 Spor Kulüp asbaşkanı Sedat Eren ise gündeme dair açıklamalarda bulundu.

2-3 Kişi tarafından uydurulan Ünye 1957 Spor’un dağılacağı gibi söylemlere itimat edilmemesi gerektiğini, Ünye 1957 Spor’un bu tür çirkin oyunlarla yıkamayacaklarını, her kulüpte olduğu gibi takımın maddi yetersizlikler çektiği ve bu durum Ünye 1957 Spor’u şampiyonluk yolunda asla etkileyemeceğini, hiçbir şeyin yollarından dönderemeyeceğini söyledi. Şirahman hoca konusuna değinen Asbaşkan Sedat EREN; Kendisine bize vermiş olduğu emeklerden dolayı kulübümüz adına teşekkür ederiz dedi.

Ayrıca, Ünye 1957 Spor’un gayet verimli bir kamp dönemi geçirdiğini, Yüksek bütçeli takımlarla yapılan hazırlık maçlarında gayet güzel izlenimlerin olduğunu, Takımdan önceden anlaşılan birkaç oyuncu ile yollarını ayırdıklarını ifade eden Sedat EREN, bu mevkilere yapacakları birkaç takviye ile sorunun çözüleceğini söyledi.”

Öte yandan  Ünye 1957 Spor, 21-22 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlarla star alacak sezonun ilk maçını deplasmanda Altınordu Belediyespor’la oynayacak.

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, 57’DE, AKBAYRAK, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız