HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Eylül 2019 Salı Saat: 09:15

OBB’NİN TAEKWONDOCULARI BOŞ GEÇMİYOR

Avrupa Taekwondo Birliği (WTE) tarafından İsveç’in Helsingborg kentinde düzenlenen ve 35 ülkeden 458 sporcu mücadele ettiği şampiyonanın son gününde erkekler +87 kiloda mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyespor sporcusu Emre Kutalmış
OBB’NİN TAEKWONDOCULARI BOŞ GEÇMİYOR

Avrupa Taekwondo Birliği (WTE) tarafından İsveç’in Helsingborg kentinde düzenlenen ve 35 ülkeden 458 sporcu mücadele ettiği şampiyonanın son gününde erkekler +87 kiloda mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyespor sporcusu Emre Kutalmış Ateşli, finalde İspanya’dan Antonio Artal’ı 24-18 mağlup ederek altın madalya kazandı.

Dünya ve Avrupa gençler şampiyonu ünvanlı Emre Kutalmış Ateşli, 2018 yılından sonra ümitlerde bu başarısını tekrarlayarak üst üste 2. kez altın madalyayı boynuna geçirdi. Yine Ordu Büyükşehir Belediyespor sporcusu Hasan Can Lazoğlu, erkekler 87 kiloda 2018 yılında olduğu gibi bronz madalyanın sahibi oldu.

Şampiyonanın ilk 3 gününde 1 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan Türkiye, son gün elde ettiği madalyalarla Avrupa şampiyonasını 3’ü altın, 4’ü gümüş ve 5’i bronz olmak üzere 12 madalyayla tamamladı. Türkiye, bu sonuçlara erkek takım, kadın takım ve genel sıralamada Avrupa 2’ncisi oldu.

Türkiye şampiyonada erkekler 63 kiloda Ferhat Can Kavurat, +87 kiloda Emre Kutalmış Ateşli, kadınlar 73 kiloda Huri Korkut ile altın, 46 kiloda Fatma Keleş, 49 kiloda Havva Nur Çoban, 62 kiloda İkra Kayır, erkekler 58 kiloda Mahmut Küskü ile gümüş, 68  kiloda Hakan Reçber, 80 kiloda Hüseyin Kartal, 87 kiloda Hasan Can Lazoğlu +87 kiloda Muhammed Emin Açıkgöz ve kadınlar 57 kiloda Gülsüm Gültekin ile bronz madalya kazandı.

 

Anahtar Kelimeler : OBB’NİN, TAEKWONDOCULARI, BOŞ, GEÇMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız