HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ekim 2019 Cumartesi Saat: 08:14

“PARA YOK, BORÇTA YOK”

BAŞKAN SAVAŞ ŞİMŞEK;

Orduspor 1967 Spor Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, dün düzenlediği basın toplantısında kulübün devasa bir parasının olmadığı ve ayrıca borçlarının bulunmadığını da söyledi.

Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, yönetim kurulu üyeleri, ASKF Başkanı Mustafa Kılıç, Futbol İl Temsilcisi Ali Osman Osma, Saha Komiserleri Derneği Ordu Şubesi Başkanı Metin Kul, TÜFAD Ordu Şubesi başkanı ve Orduspor Altyapı Koordinatörü Turgut Kır ile birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kulübün mali durumu hakkında gazetemizin sorduğu soruya açıklık getiren Başkan Şimşek, şunları söyledi; “Orduspor 1967 Spor Kulübü olarak öyle devasa bir paramız yok. Ancak bununla birlikte takımımızın her hangi bir borcu da bulunmamaktadır. Dolayısıyla biz oluşturduğumuz 32 kişilik yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte kendimiz bir bütçe tasarlayarak o doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunun için imkanlar ölçüsünde elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışacağız.” 

"TARAFTARIMIZI MUTLU ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Orduspor'u hak ettiği yere getirmek istediklerini de sözlerine ekleyen Şimşek, şöyle devam etti; "Orduspor 1967 Kulübü, futbol, kadın futbolu, görme engelliler futbol, bu sene dahil edebilirsek kadın basketbolda mücadele edeceğiz. Ayrıca taekwondo, vücut geliştirme branşlarında sahaya çıkacağız.

Biz sadece bir futbol takımı değiliz, bir spor kulübüyüz. 1967 yılında kurulan Orduspor Kulübümüzün devamı olarak, bir futbol ve spor kulübü olma yolunda merdivenleri teker teker çıkıp, memleketimizi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bunun içinde bütün Ordu halkından ve taraftarlarımızdan destek istiyoruz. Her zaman mücadele eden, kimliğini, kimliğini sahaya koyan, kazanmak için sahaya çıkan, elinden geleni yapan ve her zaman Ordu halkını ve taraftarını mutlu etmeye çalışan bir Orduspor izleyeceğiz" dedi. 

"BİR FORMA VE ATKI DA SEN AL"

Taraftarlara da destek çağrısında bulunan Başkan Şimşek; "Store mağazalarımızda forma ve atkı satışlarımız başlamıştır. Hep beraber birlikte bu kulübü ayağa kaldıracağız. Bir forma da sen al, bir atkı da sen al, senin de takıma katkın olsun. Orduspor, senin, benim ya da birilerinin takımı değildir. Bu takım Ordu şehrinin takımıdır. Herkesin buraya özen göstermesini istiyorum" diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “PARA, YOK, BORÇTA, YOK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız