HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Kasım 2019 Cuma Saat: 10:05

Y.ORDU ‘AZ’ ATIYOR,’AZ’ YİYOR

x-TFF 3.Lig 1. Grupta geride kalan 13 hafta da Y.Orduspor,en az gol atan, en az gol yiyen ve en fazla berabere kalan takım unvanına erişti. x-Zirvede oturan Serik Belediyespor’da en fazla galip gelen ve en az yenilen üç takımdan biri oldu. x-Pua
Y.ORDU ‘AZ’ ATIYOR,’AZ’ YİYOR

x-TFF 3.Lig 1. Grupta geride kalan 13 hafta da Y.Orduspor,en az gol atan, en az gol yiyen ve en fazla berabere kalan takım unvanına erişti.

x-Zirvede oturan Serik Belediyespor’da en fazla galip gelen ve en az yenilen üç takımdan biri oldu.

x-Puan cetvelinin en dip sırasını mesken tutan Manisaspor’da filesinde gördüğü33 golle en fazla gol yiyen takım oldu.

x-Geride kalan 13 hafta da Tokatspor ile Manisaspor galibiyetle tanıyamadılar.

TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden Y.Orduspor, sezonun geride kalan 13 haftasında en az gol yiyen ve en az gol atan ve en fazla berabere kalan takım unvanına erişti.

                Bilindiği gibi Y.Orduspor sezonun 13 haftasında oynadığı 13 maçta 1 galibiyet aldı,2 kez de yenilgiyle tanışırken, sahadan 10 maçta da beraberlikle ayrıldı. Y:Orduspor rakip filelere 4 gol gönderirken filesinde de 7 gol gördü.

                Y.Orduspor sergilediği bu performans ile de grubunda en az gol yiyen, en  az gol atan ve en fazla berabere kalan takım unvanına erişti.

                 TFF 3.Lig 1. Grup ta 13. Hafta karşılaşmaları sonrasın da en çok galibiyetle tanıyan takım 8 galibiyetle zirvede oturan Serik Belediyespor oldu. Serik Belediyespor ayni zamanda rakip filelere gönderdiği 25 golle de en fazla gol atan ve 1 yenilgiyle de  A.Hopaspor ve Anagold 2ı4 Erzincanspor’la birlikte en az yenilen takım olma başarısını gösterdi.

                TFF 3.Lig 1. Grupta en çok gol yiyen takım ise filesinde gördüğü  33 golle puan cetvelinin en alt sırasında oturan Manisaspor oldu. Ayni zamanda Tokatspor ile Manisaspor’da galibiyetle tanışamayan takımlar oldular.

                Bu arada,  Y.Orduspor, 14.hafta da sahasında Çankaya Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.  Müsabaka 24 Kasım Pazar günü saat 13:00’de oynanacak.

                TFF 3.Lig 1. Grupta ayni hafta ve ayni günde oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                Karbel  Karaköprü Belediyespor-Silivrispor, Yomraspor-Manisaspor, A.Hopaspor-Anagold 24 Erzincanspor,  Sultanbeyli Belediyespor-Erzinspor, Serik Belediyespor-Bucaspor, Kızılcabölükspor-68 Aksaray Belediyespor, Tokatspor-Şile Yıldızspor ve Çatalcaspor-Düzcespor.

                Öte yandan TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor’da 14.hafta da deplasmanda  Elazığ Belediyespor’la karşılaşacak. Maç 24 Kasım 2019 Pazar günü saat 13:00’de oynanacak.

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU, ‘AZ’, ATIYOR, ’AZ’, YİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız