HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mart 2020 Perşembe Saat: 10:45

“TAKIMIMIZDAKİ COŞKU ÜST SEVİYEDE”

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, “18 Mart Çanakkale Zaferimizin 105. Yıldönümünde bizlere bu mukaddes vatanı emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad o
“TAKIMIMIZDAKİ COŞKU ÜST SEVİYEDE”

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, “18 Mart Çanakkale Zaferimizin 105. Yıldönümünde bizlere bu mukaddes vatanı emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun” dedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü salgınından dolayısıyla basın toplantısı düzenlemediklerini belirten Alp, bu nedenle herkesin bu salgına karşı duyarlı olmalarını istedi.

Geçtiğimiz hafta kendi sahalarında oynadıkları Karbel Karaköprü Belediyespor karşılaşmasını da değerlendiren Alp, karşılaşmayı 3-0 gibi farklı sonuçla kazandıklarını ve moral bulduklarını söyledi.

“BÜYÜK BİR MORAL KAZANDIK”

52 Orduspor FK olarak bu ligi toplayabileceğimiz kadar puan toplayarak üst sıralarda tamamlamak istiyoruz diyen Alp,  “Hepinizin malumu üzerine, aldığımız kötü sonuçlar sonunda eski teknik direktörümüz Ergin Döner istifa etmiş, biz de takımın başına Sinan Bayraktar Hocamızı getirmiştik. Yeni teknik direktörümüz ile çıktığımız ilk müsabakada Karbel Karaköprü Belediyespor’u 3-0 gibi farklı bir skorla yenerek büyük bir moral kazandık. Kendi sahamızda aldığımız bu galibiyet küme düşme potasından bizi biraz daha uzaklaştırdı.

         Biz 52 Orduspor FK olarak bu ligi toplayabileceğimiz kadar puan toplayarak üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Bu yüzden her maçımıza mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz” diye konuştu.

“TAKIMIMIZDAKİ HEYECAN, SEVGİ VE COŞKU ÜST SEVİYEDE”

52 Orduspor’un bu hafta sonu Cumartesi günü saat 15:00’da deplasmanda Silivrispor ile oynayacağı müsabaka için hazırlıklarını aralıksız sürdürklerini ifade eden Alp şunları söyledi: “Takımımızda sakatlıkları devam eden oyuncularımız Gökhan Açıkgöz, Tevfik Doğukan Pala ve Hamit Yıldırım’a son olarak Karbel Karaköprü Belediyespor müsabakasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Emre Bayrak eklenmiştir. Ömer İnan ve Uğur Durmuş’un sakatlıkları kontrol ediliyor. Silivrispor müsabakasında oynayıp oynamayacakları bugün yapacağımız antrenmandan sonra belli olacaktır. Takımımızdaki heyecan, sevgi ve coşkunun üst seviyede olması bizleri mutlu ediyor. Silivrispor ile oynayacağımız müsabaka için kafilemiz 20 Mart Cuma günü havayoluyla İstanbul’a hareket edecektir.” (Haber: Mehmet TOPKARAOĞLU)

Anahtar Kelimeler : “TAKIMIMIZDAKİ, COŞKU, ÜST, SEVİYEDE”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız