HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Nisan 2020 Pazar Saat: 13:10

“HEDEFİMİZ, 40 KOTAYA ULAŞMAK”

Türkiye Atletizm Federasyonu Fatih Çintimar, koronavirus sürecinin ardından çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini vurgulayarak, “Hedefimiz Tokyo için belirlediğimiz 40 kotaya ulaşmak” dedi. COVID-19 salgını nedeniyle ertel
“HEDEFİMİZ, 40 KOTAYA ULAŞMAK”

Türkiye Atletizm Federasyonu Fatih Çintimar, koronavirus sürecinin ardından çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini vurgulayarak, “Hedefimiz Tokyo için belirlediğimiz 40 kotaya ulaşmak” dedi.

COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen Tokyo Olimpiyatları 2021 yazına ötelenirken, Türkiye Atletizm Federasyonu çalışmalarını Olimpiyat eksenli olarak planlıyor. TAF Başkanı Fatih Çintimar, salgın ve devamında gelen karantina sürecinin atlatılmasının ardından çalışmalarının aynı hızda süreceğini ve Tokyo 2020 için hedefledikleri 40 kotaya ulaşacaklarını söyledi.

Başkan Çintimar, Türkiye Atletizm Federasyonu Resmi İnternet Sitesi’nde konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Salgın öncesinde kesinleşmiş olan 13 kotamız vardı. Bunu gelecek yılki Olimpiyatlara kadar 40’a yükseltmeyi amaçlıyoruz. Dünya sıralamasından kota alacağını tahmin ettiğimiz atletlerimizle birlikte bu rakamı bulacağız. Atletlerimiz, bu süreçte çalışmalarını evlerinde sürdürüyorlar. İzole bir ortamda, yapabildiğimiz kadar bu hazırlıkları yapmamız lazım. Dünyada herkes böyle çalışıyor. Süreç sonunda inşallah güçlü bir şekilde döneceğiz.”

Anahtar Kelimeler : “HEDEFİMİZ, 40, KOTAYA, ULAŞMAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız