HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Mayıs 2020 Cumartesi Saat: 12:20

“29 BİN 284 VATADAŞIMIZ GÖZLEM ALTINDA”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından getirilen vatandaşlarımızın, 14 günlük karantina süreçlerini geçirdikleri 76 ildeki bakanlık yurtlarında 29 bin 284 vatandaşın misafir edildiğini, 34 bin 452 vatandaş
“29 BİN 284 VATADAŞIMIZ GÖZLEM ALTINDA”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından getirilen vatandaşlarımızın, 14 günlük karantina süreçlerini geçirdikleri 76 ildeki bakanlık yurtlarında 29 bin 284 vatandaşın misafir edildiğini, 34 bin 452 vatandaşı ise evlerine uğurladıklarını bildirdi.

Yurtlarda yürütülen koronavirüsle mücadeleye ilişkin Gençlik ve Spor Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi’nde açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, şunları kaydetti:

“ Bugüne kadar yurt dışından gelenler karantinaya alındı. Yurtların, salgın ile mücadelede kritik bir rol üstlendi.“ Sağlık Bakanımızın ve Bilim Kurulu’nun çalışmalarıyla, devlet ve millet olarak kovid19’a karşı ortak bir mücadele sürdürüyoruz. Güçlü bir devlet olmanın avantajlarını yaşıyoruz. Dışişleri Bakanlığımızın koordinesinde dünyanın dört bir yanından gelen vatandaşlarımız İçişleri Bakanlığımızın da katkılarıyla Bakanlığımızın yurtlarında misafir ediliyor. Şu ana kadar 76 ildeki bakanlık yurtlarımızda, halen yurtdışından gelen 29 bin 284 vatandaşımıza ev sahipliği yapılıyor.”

Bakan Kasapoğlu, 34 bin 452 vatandaşın karantina sürecini tamamlayarak evlerine uğurlandığının altını çizen Bakan Kasapoğlu, açıklamasını şöyle noktaladı:

“Bir başka gurur ve sevinç kaynağımız da yurtlarımızda kalan vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşler… Vatandaşlarımızın dile getirdiği memnuniyet mesajları, bizlere ayrı bir heyecan, ayrı bir güç veriyor. İnşallah bu süreci atlattığımızda, misafirlerimizi sıhhat ve afiyetle uğurladıktan sonra, yeniden gerçek sahiplerine yani öğrencilerimize en hijyen koşullarda, en güzel şekliyle yurtlarını, yuvalarını tekrar emanet edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler : “29, BİN, 284, VATADAŞIMIZ, GÖZLEM, ALTINDA”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız