HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Haziran 2020 Çarşamba Saat: 09:46

“MİLLİ SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ”

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan Milli Sporcu Belgesi Verilmesi Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler Resmi Gazetede yayımlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu; Gençlik ve spor Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi
“MİLLİ SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ”

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan Milli Sporcu Belgesi Verilmesi Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu; Gençlik ve spor Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi’nde yayınlanan açıklamasında “Tüm imkanlarımızla sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakan Kasapoğlu, Türkiye’yi temsil eden sporculara milli sporcu belgesi verilmesine ilişkin usul ve esasları düzenleyen yönetmeliğin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bakan Kasapoğlu, daha önce doping cezası alan bir sporcunun cezasını çektikten sonra tekrar yarışmalara katılıp milli olsa, hatta Avrupa ve Dünya şampiyonu olsa bile millilik belgesi alamadığını, düzenlemeyle bunun da önlendiğini, cezası bittikten sonra yarışmalara katılan sporcuların artık millilik belgesini alacağının altını çizdi.

Bakan Kasapoğlu, yeni yönetmelikle, millilik sınıflarını belirleme yetkisinin bakanlığa verilerek, uluslararası federasyonların yarışma cinsi değiştiğinde yönetmelik değişikliğine gerek kalmayacağını ifade etti. Bakan Kasapoğlu, yönetmelikle bürokrasiyi de en aza indirdiklerine işaret ederek artık sporcuların millilik belgelerini artık e- devletten alabileceklerini kaydetti.

Öte yandan Bakan Kasapoğlu, milli sporcuların başarılı olabilmesi için çalıştıklarını belirterek, şunları vurguladı:

“Her birinizin başarılarıyla duyduğumuz gurur, heyecan, inşallah hız kesmeden devam edecek. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Sizlerin her birinizin başarısıyla ulusal ve uluslararası anlamda şampiyonalarda olimpiyatlarda gurur duymaya devam edeceğiz. Bakanlığımız, devletimiz, tüm imkanlarıyla sizlerin yanınızda olmaya devam edecek. İnşallah hedefleriniz doğrultusunda tüm imkanlarımızı sizler için seferber edeceğiz. Devlet, sizler için var. Ülkemizin kaynakları sizler için var. Yaptığımız çalışmaları daha da arttıracağız.”

 

Anahtar Kelimeler : “MİLLİ, SPORCULARIMIZIN, YANINDAYIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız