HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Haziran 2020 Pazar Saat: 11:56

“ÜLKEMİZİN ŞANINA YAKIŞIR EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ”

Gençlik ve Spor Bakanı  Muharrem Kasapoğlu, UEFA Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında İstanbuldaki Şampiyonlar Ligi finalinin bu sezon yerine, 2020-2021 sezonunda seyircili oynanacak olmasını memnuniyetle karşıladıklarının altını çizer
“ÜLKEMİZİN ŞANINA YAKIŞIR EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ”

Gençlik ve Spor Bakanı  Muharrem Kasapoğlu, UEFA Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinin bu sezon yerine, 2020-2021 sezonunda seyircili oynanacak olmasını memnuniyetle karşıladıklarının altını çizerek,  "Kimsenin önümüzdeki yıl en güzel şekilde, ülkemizin şanına yakışacak ev sahipliğinde bu organizasyonu düzenleyeceğimizden şüphesi olmasın" diye konuştu.

"Türkiye olarak her alanda, sporun tüm branşlarında her türlü tesise ve imkana sahibiz. Gerek iklim özelliklerimiz, gerek coğrafi koşullarımız, gerekse tarihi-kültürel birikimimiz ve tecrübemizle bugüne kadar en prestijli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptık, yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı  Resmi İnternet Sitesi’nde yayınlanan haberde “Pek çok branşa en güzel şekliyle ev sahipliği yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin bugüne kadar birçok önemli uluslararası spor organizasyonuna ev sahipliği yaptığını vurgulayan Bakan Kasapoğlu, açıklamasını şöyle noktaladı:

 “Türkiye olarak her alanda, sporun tüm branşlarında, her türlü tesis ve imkana sahibiz. Gerek iklim, gerek coğrafi gerekse tarihsel ve kültürel olarak en prestijli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptık. Pek çok branşa en güzel şekliyle ev sahipliği yapmaya da devam edeceğiz. Sporseverlere unutamayacakları hatıraları yaşattık. Futbol önemli bir branşımız. 2009, 2005 yıllarında hakikaten güzel hatıralar bırakan organizasyonlara imza attık. Dünyanın pek çok ülkesinden gelen sporseverlere unutamayacakları hatıralar yaşattık.”


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız