HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Haziran 2020 Pazartesi Saat: 09:55

BOKSTA HEDEF: OLİMPİYAT MADALYALARI

Ertelenen Eleme müsabakalarının tarihleri IOC’nin kararı ile belli oldu. Avrupa Kıta Eleme Müsabakaları 2021 Şubat-Mart, Dünya Eleme Müsabakaları 2021 Mayıs-Haziran tarihleri arasında yapılacak.                 Türkiye Boks
BOKSTA HEDEF: OLİMPİYAT MADALYALARI

Ertelenen Eleme müsabakalarının tarihleri IOC’nin kararı ile belli oldu. Avrupa Kıta Eleme Müsabakaları 2021 Şubat-Mart, Dünya Eleme Müsabakaları 2021 Mayıs-Haziran tarihleri arasında yapılacak.

                Türkiye Boks Federasyonu Resmi İnternet Sitesi’nde konuya yönelik yapılan açıklama şunlar kaydedildi:

“Bilindiği üzere Boks Olimpik Milli Takımımız, 11 Mart 2020 tarihinde Londra’da başlayan Avrupa Kıtası Eleme müsabakalarında çok başarılı sonuçlara imza atarken, 52 Kg sporcumuz Batuhan Çiftçi Olimpiyat kotasını aldı, 12 sporcumuzla yolumuza devam ederken pandemi nedeni ile müsabakalar yarıda kesildi ve kaldığı yerden devam etmek üzere ileri bir tarihe ertelendi.

                Ertelenen Eleme müsabakalarının tarihleri IOC’nin kararı ile belli oldu. Avrupa Kıta Eleme Müsabakaları 2021 Şubat-Mart, Dünya Eleme Müsabakaları 2021 Mayıs-Haziran tarihleri arasında yapılacak. Kesin yer ve tarihler yakın zamanda açıklandığında kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Türkiye Boks Federasyonu olarak, tüm paydaşlarımızla birlikte ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek, bize verilen desteğe layık olmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Tokyo Olimpiyat Oyunları’na en yüksek sayıda sporcu ile katılımı sağlayarak, Olimpiyat madalyalarını ülkemize kazandırıp, İstiklal Marşımızı tüm Dünya’ya dinletmektir. Bu “ARZU, İSTEK ve GÜÇ” kadromuzda mevcuttur.”

 

 

Anahtar Kelimeler : BOKSTA, HEDEF:, OLİMPİYAT, MADALYALARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız