HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Temmuz 2020 Cumartesi Saat: 10:15

“SPORDA HER BRANŞTA İDDİAMIZ VAR”

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Sporda her branşta iddiamız var. Zirveye oynayan bir ülke olduğumuzu ifade ediyoruz. O yüzden satrancı, voleybolu, basketbol ve futboluyla çıtayı hep yükseklere koyacağız. dedi. Bakan Kasapoğlu, T
“SPORDA HER BRANŞTA İDDİAMIZ VAR”

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, "Sporda her branşta iddiamız var. Zirveye oynayan bir ülke olduğumuzu ifade ediyoruz. O yüzden satrancı, voleybolu, basketbol ve futboluyla çıtayı hep yükseklere koyacağız." dedi.

Bakan Kasapoğlu, Türkiye'de amatör branşlara çok ciddi destekler verdiklerini belirterek bunun süreceğini söyledi.

Satrancı yaptıkları çalışmalarla öne çıkarmak istediklerini anlatan Bakan Kasapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok sayıda branşımız var. 64 branşa ciddi destekler veriyoruz. Bugün de satranç günü olması nedeniyle buradayız. Satranç bir milyona yakın lisanslı sporcusuyla en önde gelen spor branşlarından. Bu anlamda gençlerimize, sporcularımıza kazandırdıkları yönüyle satrancı yaptığımız çalışmalarla öne çıkarma konusunda gayretlerimiz var. Bu çerçevede satranç sporcularımızın her geçen gün başarılarını, performanslarını yükseltmeleri bizlere ayrı bir mutluluk veriyor."

Bakan Kasapoğlu sporda dünyada zirve ülkelerden biri olmak istediklerine dikkati çekerek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

 "Sporda her branşta iddiamız var. Zirveye oynayan bir ülke olduğumuzu ifade ediyoruz. O yüzden satrancı, voleybolu, basketbol ve futboluyla çıtayı hep yükseklere koyacağız."

Spor dışında sanayisiyle, ekonomisiyle, altyapısıyla da zirveye doğru oynayan bir ülke olduklarını anlatan Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi’nde de yayınlanan haberde açıklamasını şöyle noktaladı:

"O yüzden spordaki gelişmelerimiz, gençliğimizin yarınlara yönelik çalışmaları bizler için çok önemli. Sporu sadece birkaç branşıyla değil pek çok branşıyla önemseyen ve bu anlamda yatırımı önceleyen bir bakanlığız. Sayın Cumhurbaşkanımızın sporu, sporcuyu önemseyen vizyonu bu anlamda son 18 yılda ortaya konan yatırımlar hakikaten başka bir ülkede örneği yok. Bu anlamda sporcularımız ve yöneticilerimizle bu çıtayı daha yükseltmekte kararlıyız. Attığımız adımlarımız var. Spor ailesi olarak birlik ve beraberliğimi çok önemli. Sinerji üretme ve bu anlamdaki potansiyeli değerlendirme bizle için önemli bir konu. O yüzden gençlerimizin bütün bu faaliyetlerini destekliyoruz."

Anahtar Kelimeler : “SPORDA, HER, BRANŞTA, İDDİAMIZ, VAR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız