HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Ağustos 2020 Salı Saat: 09:42

“ŞAMPİYONLUK ADINA KOLLARI SIVADIK”

Yeni futbol sezonun da TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan ve tüm hesapları 2.Lig üzerine yapan 52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp, yaptığı açıklamada, “Şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu yolda TFF 3. Lig 2020-2021 sezonu için
“ŞAMPİYONLUK ADINA  KOLLARI SIVADIK”

Yeni futbol sezonun da TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan ve tüm hesapları 2.Lig üzerine yapan 52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp, yaptığı açıklamada, “Şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu yolda TFF 3. Lig 2020-2021 sezonu için 1.Etap kamp çalışmamıza, 08 Ağustos 2020 Cumartesi günü başladık ve 12 gün sürecek hazırlıklarımızı 20 Ağustos 2020' ye kadar kendi tesislerimizde devam edeceğiz. Ardından takıma vereceğimiz iki günlük izinden sonra 2.Etap kamp çalışmalarımıza 22 Ağustos 2020'de Erzurum' da devam edeceğiz” dedi.

GÜNDOĞDU’YA TEŞEKKÜR

Alp, daha sonra 52 Orduspor’un tesislerine kadar gelen ve takıma  moral veren Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’ya teşekkür etti.

                21 FUTBOLCU İLE EL SIKIŞTIK

                Yeni sezon öncesi 21 futbolcu ile el sıkıştıklarının altını çizen Alp, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“52 Orduspor FK olarak bizlere gönül veren taraftarlarımızı memnun edecek, şampiyonluk hedefimize ulaşacağımız bir takım oluşturmak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Teknik direktörümüz Ali Rıza Sinan Bayraktar Hocamızın istekleri doğrultusunda transferlerimizi titizlikle yapmaya gayret gösteriyoruz. Bugüne kadar toplam iç transferde 6, dış transferde 13, alt yapıdan da 2 futbolcu olmak üzere toplam 21 futbolcuyla mukaveleme imzaladık ve bu 21 futbolcumuz şu anda kamp kadromuzda yer almaktadır. Yeni transferler için de bazı futbolcularla görüşmelerimizi devam ettirerek Erzurum kampı öncesinde tüm transfer hazırlıklarımızı tamamlayacağız. “

                Öte yandan Alp, alt yapıya da önem veren bir kulüp olarak istikbal vadeden oyuncuları Ordu’daki kampımıza dahil ettiklerini ve kadroya takviye konusunda futbolcular la görüşmelerin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

 

Anahtar Kelimeler : “ŞAMPİYONLUK, ADINA, KOLLARI, SIVADIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız