HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Kasım 2020 Pazartesi Saat: 09:41

4 TAKIM PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliğince Misli.Com 3.Lig 4. Grup da 10.hafta maçlarının ardından  Bayrampaşaspor, Karbel Karaköprü Belediyespor, Bursa Yıldırımspor ve Silivrispor’u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna yapılan sevk
4 TAKIM PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nce Misli.Com 3.Lig 4. Grup da 10.hafta maçlarının ardından  Bayrampaşaspor, Karbel Karaköprü Belediyespor, Bursa Yıldırımspor ve Silivrispor’u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk etti.

                Sevk raporları ise şöyle:

“BAYRAMPAŞASPOR A.Ş. Kulübü'nün 18.11.2020 tarihinde oynanan BAYRAMPAŞASPOR A.Ş.-68 AKSARAY BELEDİYESPOR Misli.com 3. Lig 4. Grup müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 7/11 ve 9/3 maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine,

BAYRAMPAŞASPOR A.Ş. Kulübü Başkanı HAYRİ TALHA GÖCEN'in aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 7/11 ve 9/3 maddeleri uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

BAYRAMPAŞASPOR A.Ş. Kulübü idarecisi GÖKHAN ÇIRA'nın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 7/11 ve 9/3 maddeleri uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR Kulübü Başkanı AHMET KENAN KAYRAL'ın 18.11.2020 tarihinde oynanan KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR-1954 KELKİT BELEDİYESPOR Misli.com 3. Lig 4. Grup müsabakasındaki "hakaretleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 20.11.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

BURSA YILDIRIMSPOR Kulübü'nün 18.11.2020 tarihinde oynanan BURSA YILDIRIMSPOR-SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR Misli.com 3. Lig 4. Grup müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 7/3 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine verilmiştir.

SİLİVRİSPOR Kulübü futbolcusu HAKAN SAYAR'ın 18.11.2020 tarihinde oynanan SİLİVRİSPOR-MODAFEN Misli.com 3. Lig 4. Grup müsabakasındaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 19.11.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

Anahtar Kelimeler : 4, TAKIM, PFDK’YA, SEVK, EDİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız