HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Aralık 2020 Pazartesi Saat: 08:21

KIR, ORDU ASKF BAŞKANI

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Metir Kır, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu kararı ile Ordu ASKF Başkanı oldu.                 Kır, konuya yönelik Sosyal Medya hesabında yaptığı a
KIR, ORDU ASKF BAŞKANI

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Metir Kır, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu kararı ile Ordu ASKF Başkanı oldu.

                Kır, konuya yönelik Sosyal Medya hesabında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Daha önce aday olmayacağını açıklayan ASKF Başkanımız Sayın, Mustafa Kılıç, pandemi nedeniyle olağan genel kurul üst üste ertelenince, sağlık problemleri sebebiyle istifa etmiştir.

Bu nedenle Yönetim kurulumuz toplanarak almış olduğu Karar ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına getirilmiş bulunmaktayım. Şahsıma gösterdikleri teveccühlerinden dolayı tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim.”

Öte yandan Ordu ASKF Başkanlığı’ndan istifa eden Başkan Mustafa Kılıç, yaptığı açıklamada şunları vurguladı:

 "2014 Temmuz ayında yapılan seçimle geldiğim Ordu ASKF başkanlığı görevinden bugün itibariyle istifa ediyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte iki dönem severek yapmış olduğum bu görevi sizlerin de bilginiz üzere sağlık nedenlerinden dolayı bırakıyorum. Göreve geldiğim günden bu güne kadar tek amacım Ordu Amatörüne hak ettiği değeri vermek oldu.

Malum tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan covit 19 nedeniyle yapmamız gereken olağan genel kurulumuzu ertelemek zorunda kaldık. Daha önce tekrar aday olmayacağımı duyurmuş Temmuz ayında yapılması planlanan seçimle görevimi yeni seçilecek olan başkan arkadaşıma devredecektim. Fakat yaşanan olaylar ve olağan genel kurulun üst üste ertelemesinden dolayı bugün itibariyle görevinden istifa ediyorum.

Yaklaşık 6 yıl yapmış olduğum başkanlık sürecinde bu camiada olmaktan gurur duydum. Tüm üye kulüplerimize ve yönetim kurulunda çalışma fırsatı bulduğum arkadaşlarımıza görevde olduğum süre zarfında bana olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum"

 

Anahtar Kelimeler : KIR, ORDU, ASKF, BAŞKANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız