HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Aralık 2020 Çarşamba Saat: 09:49

ÜNYE 57,2 İSMİ DAHA KADROYA KATTI

Yeni sezonda BAL Ligi’nde mücadele edecek Ünye 1957 Spor kadrosuna iki isim daha takviye yaptı. Ünye 1957 Spor transfer komitesinin  çalışmaları sonucunda Selim Dağ ve Kadir Baylan’ı kadrosuna kattı. Konuya yönelik Ünye 1957 Spor Sosya
ÜNYE 57,2 İSMİ DAHA KADROYA KATTI

Yeni sezonda BAL Ligi’nde mücadele edecek Ünye 1957 Spor kadrosuna iki isim daha takviye yaptı.

Ünye 1957 Spor transfer komitesinin  çalışmaları sonucunda Selim Dağ ve Kadir Baylan’ı kadrosuna kattı.

Konuya yönelik Ünye 1957 Spor Sosyal Medya hesabında yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

                “Kulübümüz yönetim kurulu üyelerinden Alperen Arpacıoğlu ve Metin Tamtürk’ün de hazır bulunduğu imza töreninde geçtiğimiz sezon Adıyaman 1954 Spor ve ondan önceki sezon Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile 3. Lige çıkma başarısı gösteren, daha önce de Amasyaspor, 52 Orduspor Futbol Kulübü, Kilis Belediyespor, 44 Malatyaspor, İskenderun Futbol Kulübü, Sarıkamış Belediyespor ve Sivas Belediyespor formaları da giyen ligin sayılı kanat oyuncularından 26 yaşındaki Selim Dağ sözleşme imzaladık. Selim Dağ açıklamasında; “Hedefi olan ve köklü bir kulüp olan Ünyespor takımına geldiğim için çok mutluyum. Burada güzel başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Transferim ile bizzat ilgilenen başkanımız Mehmet Ali Durak ve transfer komitesine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İmza atan bir diğer isim ise 29 yaşındaki tecrübeli sol bek Kadir Baylan oldu. Daha önce Kocaelispor, Kahramanmaraşspor, Erzincanspor, Tekirdağspor, Cizrespor formaları giyen başarılı oyuncu daha önceki yıllarda Kırşehir Belediyespor ve 68 Aksarayspor Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig şampiyonu olarak 3. Lige çıkma başarısı gösterdi.

Geçtiğimiz sezon ise Karaman Belediyespor ile bir şampiyonluk daha elde ederek üçüncü kez şampiyonluk başarısı gösteren Kadir Baylan imza töreninde yaptığı açıklamada Ünyepor forması giyeceği için oldukça heyecanlı olduğunu belirtti. Açıklamalarında ise şu ifadelere yer verdi; “Devamlı iyi takımlarda yer aldım. Burada da iyi bir takımda yer alacağım için ve Ünyespor forması giyeceğim için oldukça heyecanlı ve mutluyum. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Allah yardımcımız olsun.”

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, 57, 2, İSMİ, DAHA, KADROYA, KATTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız