HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Temmuz 2021 Cuma Saat: 08:48

TFF’DE OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Statüsünün 27. maddesi hükmü gereğince 01.06.2020-31.05.2021 dönemi ile ilgili olarak düzenlenen TFF Olağan Genel Kurulu,  yapıldı. Genel Kurula TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Kulüp Ba
TFF’DE OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 27. maddesi hükmü gereğince 01.06.2020-31.05.2021 dönemi ile ilgili olarak düzenlenen TFF Olağan Genel Kurulu,  yapıldı.

Genel Kurula TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Kulüp Başkanları ve Genel Kurul delegeleri katıldı.

Yeterli çoğunluğun sağlanması ile başlayan Olağan Genel Kurul'da divan kurulu başkanlığına Başkanı Mehmet Büyükekşi seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunulmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıda gündemin 16. maddesi olan TFF statüsünün değiştirilmesi verilen önergeyle gündemden çıkarıldı. Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Uzlaşmazlık Çözüm Kurulunun seçimle göreve gelmesine ilişkin önerge ise oy çokluğuyla kabul edilerek genel kurul gündeminin sonuna eklendi. Ardından yapılan oylama ile önerge Genel Kurul tarafından kabul edildi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Genel Kurulun açılışında geçtiğimiz sezona ilişkin faaliyetlere dair bir konuşma yaptı. Özdemir'in liglere ve  takımlara yönelik yaptığı konuşma şöyle:

“Pandemi şartlarında oynattığımız ve sizlerin büyük fedakârlıklarıyla tamamladığımız geçtiğimiz sezon şampiyon olan kulüplerimizi tebrik ediyor, liglerimize renk katan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Fair Play ve adil rekabet ilkelerinden ödün vermeyen, sporu bir yarışma olarak kabul eden, Türk futbolunun seviyesini daha da yükseltmek, değer katmak, uluslararası alanda söz sahibi hale getirmek için çaba gösteren kulüplerimizi kutluyorum.

Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Kadın Ligi şampiyonu Beşiktaş, Süper Kupa şampiyonu Trabzonspor, TFF 1. lig şampiyonu Adana Demirspor, Süper Lig'e yükselen GZT Giresunspor ve Altay, Misli.com 2. Lig'de şampiyon olan Manisa Futbol Kulübü ve Eyüpspor, TFF 1. Lig'e yükselen Kocaelispor, Misli.com 3. Lig şampiyonları Diyarbekir A.Ş., Nazilli Belediyespor, Somaspor ve Dila Gıda Adıyaman 1954 spor, 2. Lig'e yükselen Bucaspor 1928 ve Isparta 32 Spor ile Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lig'e çıkan Hendekspor, Kuşadasıspor, Orduspor 1967 ve 76 Iğdır Belediyespor kulüplerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”

 

 

Anahtar Kelimeler : TFF’DE, OLAĞAN, GENEL, KURUL, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız