HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Kasım 2021 Çarşamba Saat: 10:13

“ÜZÜNTÜLÜYÜZ”

52 Orduspor Yönetim Kurulu “YENİ ORDU STADI” adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilk açılış maçında protokul tribününde yer alanlara yönelik Basın Bülteni yayınladı. Yeni Ordu Stadında oynanan karşılaşmada oyuna iyi ba
“ÜZÜNTÜLÜYÜZ”

52 Orduspor Yönetim Kurulu “YENİ ORDU STADI” adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilk açılış maçında protokul tribününde yer alanlara yönelik Basın Bülteni yayınladı.

Yeni Ordu Stadında oynanan karşılaşmada oyuna iyi başlamalarına rağmen, oyuncuların aşırı stres ve maçı kazanma arzularından dolayı ne yazık ki mağlup olduklarını belirten Yönetim Kurulu üzüntülü olduklarını ifade ettiler.

            Yayınlanan basın bültenin de konuya yönelik olarak şunlar kaydedildi:

“31 Ekim 2021 Pazar günü, 52 ORDUSPOR FK olarak İskenderunspor A.Ş ile 3.Lig 2.Grup maçımızı “YENİ ORDU STADYUMU” nda yaptık. Bu güzel tesisi İlimize ve Türk sporuna kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 52 Orduspor FK ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Yeni Ordu Stadyumunda oynadığımız ilk açılış maçımıza teşrif ederek, 52 Orduspor FK ailesine destek ve güç veren Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran’a, AK Parti Ordu Milletvekili Sayın Metin Gündoğdu’ya, Demokrat Parti Ordu Milletvekli Sayın Cemal Enginyurt’a, AK Parti geçmiş dönem Milletvekili ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Sayın Enver Yılmaz’a, AK Parti geçmiş dönem Ordu Milletvekilleri Sayın Oktay Çanak ve Sayın Ayhan Yılmaz’a, Ordu Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Dr.Mesut Bilen’e, AK Parti Ordu İl Başkanı Sayın Halit Tomakin’e, Akkuş Belediye başkanı Sayın İsa Demirci’ye, Gülyalı Belediye Başkanı Sayın Ulaş Tepe’ye, Gençlik ve Sor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Genç’e, siyasi partilerimizin temsilcilerine, STK başkan ve yöneticilerine, sanayici ve iş adamlarımıza, tribünlere gelerek bizleri destekleyen bozukkale taraftar gurubumuza ve tüm sporseverlere teşekkür ederiz.

Kendi sahamızda oyuna iyi başlamamıza rağmen, oyuncularımızın aşırı stres ve maçı kazanma arzularından dolayı ne yazık ki mağlup olduk. Üzüntülüyüz. Önümüzdeki hafta fikstür gereği bay geçeceğiz. Sakatlarımızın tedavileri devam etmekte olup iyileşerek Altındağ maçına hazır olacaklarını düşünüyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımız bu arada, moral ve motivasyon olarak daha iyi hazırlanacaklardır. Artık çıkış yakalamanın zamanı gelmiştir ve bunu futbolcularımız başaracak güçtedir. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ. 52 ORDUSPOR FK YÖNETİM KURULU”

 

 

Anahtar Kelimeler : “ÜZÜNTÜLÜYÜZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız