HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Haziran 2022 Cuma Saat: 10:57

GÜREŞCİLER ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Ordu’nun minderdeki gururu olan ve temeli Sporcu Eğitim Merkezine dayanan başarılı sporcular Türkiye’de güreş branşında adından söz ettirmeye devam ediyor.
GÜREŞCİLER ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Ordu’nun minderdeki gururu olan ve temeli Sporcu Eğitim Merkezine dayanan başarılı sporcular Türkiye’de güreş branşında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Türkiye de elde ettikleri derecelerin yanı sıra Balkan, Avrupa, Gençlik Olimpiyatları, Uluslararası Şampiyonalarda Ordu’yu Ulusal düzeyde temsil eden sporcular Sporcu Eğitim Merkezinde Güreş Antrenörleri Yüksel Kahraman, Bahattin Keser ve Fatih Keser öncülüğünde yetişmeye devam ediyor. Yetişen sporcuların tamamı Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde TOHM ve Sporcu Eğitim Merkezlerinde spor hayatlarına devam ediyorlar.

Son 6 yılda yetişen Sporculardan Umut Çoban, Kazım Tikence, Atalay Aydemir, Ahmet Eremekter, Mikail Akyol, Cevat Can Canlı, Özcan Dilden, Umut Çelem, Furkan Yıldız, Emre Alparslan, Emrullah Çubukçu Ordu Güreşini Türkiye’de adından söz ettiren sporcular oldu.

Sporcu Eğitim Merkezi sporcularından oluşan ve Güreş liginde faaliyet gösteren Ordu Gençlik Spor Kulübü 2017 ve 2018 yıllarında kulüpler seviyesinde ard arda Türkiye İkinciliği başarısı gösterdi. Sporcuların bir çoğu Milli Takım Olimpik Havuzunda ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde yer alıyorlar.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “Sporcu Eğitim Merkezimizde Sporcularımız başarılı bir eğitim hayatı ve spor anlamında da donanımlı bir şekilde yetişiyorlar. Çeşitli sınavlar sonucunda eğitim görmeye hak kazanan sporcularımız ulusal ve uluslararası şampiyonalarda bayrağımızı temsil ettiler. Hedefimiz onları ve sonrasında sporcu eğitim merkezimizde eğitim görmeye hak kazanan sporcularımızı kürsüdeki basamaklarda görmeye devam etmektir. Devletimizin, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Ordu Valiliğimizin destekleriyle İlimizde sporun her geçen gün daha da ileri noktalara gelecek. Sporcu Eğitim Merkezindeki öğrencilerimizin Başarılı olmaları için özverili bir şekilde çalışıp, Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerine inanıyorum.”

 

           

 

Anahtar Kelimeler : GÜREŞCİLER, ADINDAN, SÖZ, ETTİRİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız