HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Ağustos 2022 Perşembe Saat: 12:20

AKKUŞ’TA 4 İMZA BİRDEN

Erkekler 1.Ligi’nde mücadele eden Akkuş Belediyespor, yeni sezon öncesi  antrenör Fazıl Demirci ile el sıkışmasının ardından, transfer çalışmalarına hız verdi.                 Akkuş Belediyespor dış transferden İran
AKKUŞ’TA 4 İMZA BİRDEN

Erkekler 1.Ligi’nde mücadele eden Akkuş Belediyespor, yeni sezon öncesi  antrenör Fazıl Demirci ile el sıkışmasının ardından, transfer çalışmalarına hız verdi.

                Akkuş Belediyespor dış transferden İran’lı Amir Hossein Kahani ve smaçör Alper Omurca ile anlaştı.

                İç transferde de Fatih Fırat Kartal ve Selim Demir’le yola devam kararı aldı.

                Konuya yönelik Akkuş Belediyespor Sosyal Medya hesabında şunlar kaydedildi:

“Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımımız İranlı pasör çaprazı Amir Hossein Khani ile yeni sezon için anlaşma sağlamıştır.

2001 doğumlu ve 204 cm boyunda olan Amir Hossein ülkesinde Dorna Urmia ve Paykan Tehran kulüplerinde oynadı. İran U21 Milli Takımı'nda da forma giyen Amir Hossein geçtiğimiz yıl Efeler Ligi ekiplerinden Altekma'da oynamıştı.

Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımımız smaçör oyuncu Alper Omurca ile yeni sezon için anlaşma sağlamıştır. 2000 doğumlu ve 1.97 boyunda olan Alper Omurca  kariyerine Ziraat Bankası'nda başladı ve son olarak Solhanspor'da forma giydi. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımımız geçtiğimiz yıl aramıza katılan Orta oyuncu Fatih Fırat Kartal ile yeni sezon için yeniden anlaşma sağlamıştır.

Voleybola Ziraat Bankası altyapısından başlayan Fatih Firat Kartal, Seydişehir Belediye, Afyon Belediye Yüntaş, TFL Altekma ve Türsad formalari giydi.1997 dogumlu, 197 cm boyundaki oyuncu Altekma spor ile Efeler ligine çikma başarısı yaşadı.

                Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımımız geçtiğimiz yıl devre arasında renklerimize bağlandığımız Pasör Selim Demir ile yeni sezon için yeniden anlaşma sağladı. Kariyerine Ziraat Bankası’nda başlayan 1996 doğumlu oyuncu Selim Demir, Sorgun Belediyespor ve Cizre Belediyespor formaları giydi.”

 

 

Anahtar Kelimeler : AKKUŞ’TA, 4, İMZA, BİRDEN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız