HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ağustos 2022 Perşembe Saat: 10:47

ÜNYE GÜCÜ YANLIŞI UYARDI!

Ordu 1.Amatör Kümede mücadele eden Ünye Gücü Futbol Kulübü, kulüple sözleşmesi devam eden lisanslı sporcuların kulüp bilgisi ve izni dışında başka kulüplerin idmanlarına çıkmalarının yasal olmadığı ve suç olduğu uyarısı yap
ÜNYE GÜCÜ YANLIŞI UYARDI!

Ordu 1.Amatör Kümede mücadele eden Ünye Gücü Futbol Kulübü, kulüple sözleşmesi devam eden lisanslı sporcuların kulüp bilgisi ve izni dışında başka kulüplerin idmanlarına çıkmalarının yasal olmadığı ve suç olduğu uyarısı yapıldı.

Ünye Gücü Futbol Kulübü Sosyal Medya hesabında konuya yönelik yapılan uyarıda şunlar kaydedildi:

“Ünye Gücü Futbol Kulübümüz ile sözleşmesi devam eden lisanslı sporculardan bazıları kulüp izni ve bilgisi olmaksızın farkı kulüpler ile idmana çıkıp paylaşımlar yapmaktadır. Halen hukuksal olarak kulüp sporcusu olan bu oyuncular sözleşmelerinde yer aldığı üzere Kulüp izni olmaksızın bu tür paylaşımlar yapması suç unsuru oluşturmaktır.  Ayrıca Bu sporculara sezon başı anlaşmaya varılan ücretlerin çok üzerinde ödemeler yapılmış ve bütün ödemeler banka hesaplarına fazlasıyla yatırılmıştır. Çoğu 2  Lig kulübünün maddi  imkan sağlayamazsan Ünye Gücü F.K. olarak sporcularımıza normal maç ücretlerinin dışında 15 maç ücretinin fazlasına denk gelecek şekilde ekstra olarak her sporcu hesabına maddi destek sağlanmıştır. En uzak deplasman uçak ile ulaşım imkanı sağlanmış ve her türlü sosyal ve gerekli diğer imkanlar fazlası ile sunulmuştur.

 Takım içinde gruplaşma yaparak takım düzeni bozan ve arkadaşlarının emeğine saygısı olmayan bu sporcular halen nizam dışı hareketlerine devam etmektedir.  Kulübümüz menfaatlerine ve Kurumsal yapısına zarar veren bu tür ferdi hareket ve paylaşımlardan ötürü ilgili sporcular hakkında hukuksal süreç hakkı saklı olup kadın futbol  kamuoyunun bilgisine sunarız.

 Ünye Gücü FK Yönetim Kurulu.”

 

 

v

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, GÜCÜ, YANLIŞI, UYARDI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız