HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Şubat 2017 Çarşamba Saat: 08:32

ORDU’DA EKSİ 29 PUAN KORKUSU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Ordusporun 105 milyon TL borçlu olduğunu belirterek,Eksi 29 puana kadar puan silinme cezası gelebilir. Kim bu işin sorumlusu şeklindeki açıklaması kafaları kurcalamaya devam ediyor.
ORDU’DA EKSİ 29 PUAN KORKUSU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Orduspor'un 105 milyon TL borçlu olduğunu belirterek,"Eksi 29 puana kadar puan silinme cezası gelebilir. Kim bu işin sorumlusu" şeklindeki açıklaması kafaları kurcalamaya devam ediyor.

         Bilindiği gibi Başkan Yılmaz konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

          “Eksi 29 puana kadar puan silinme cezası gelebilir. Kim bu işin sorumlusu, burası mı, biz miyiz? Bu takımı bu hale getirenler sağda solda keyif çatıyor, o keyif çatanları ibra etmek için çabalayanlar var, işi gücü bırakmışlar. Sen ibra edeceksin faturayı Enver Yılmaz ödeyecek, yer miyim ben bunu? Çözümü var bu işin. Bak Güzelordu diye bir takım Allah izin verirse 3. Lig'e çıkıyor. Çıkmazsa Fatsa çıkıyor. Ne olacak şimdi? 105 milyon borç mu, sıfırdan bir takım mı? 3. Lig'e çıktığında Allah izin verirse rengini mor-beyaz, ismini Orduspor Kulübü olur biter. Bunu Malatya yaptı. Erzurum yaptı, Kahramanmaraş yaptı. Bunu Kocaeli yapamadı, Sakarya yapamadı, Samsun yapamadı. Yapılacak olan bu. Bu takımlar (Orduspor ve Güzelorduspor) birbirlerinin alternatifi değil. Biri düşsün biri çıksın, milletin böyle bir derdi yok. Ama 105 milyon TL borçlu ve eksi 29 puan silinme tehlikesi olan bir takımla karşı karşıyayız. Sıfır borçsuz, yükselme trendinde olan bir takım var. Akıl var mantık var. Efendim ‘Güzelorduspor'a niye sahip çıkıyorsunuz' diyorlar. Arkadaşlar Güzelorduspor, Büyükşehir Belediyesinin resmi takımı. Ben de bu kulübün resmi başkanıyım. Aziz Yıldırım'a niye Fenerbahçe'ye sahip çıkıyorsun demeye benziyor bu soru. Siz hiç benim ağzımdan Orduspor karşıtı bir söz duydunuz mu, duyamazsınız, Orduspor'u severiz biz. Ama tablo belli. Birileri yediler içtiler, aldılar, çaldılar götürdüler. Birisi dedi ki ben daha iyi yapacağım dedi, ibra ettiler. Biz burada neyi tartışıyoruz yıllardır?”

         Öte yandan daha önce 9 puanı silinen Orduspor’un bu kez de 29 puanının silineceği açıklaması spor kamuoyunu sus pus yaptı.(Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, EKSİ, 29, PUAN, KORKUSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız