HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Temmuz 2023 Cuma Saat: 12:56

OKLAR ORDU’DA ATILACAK

U15 Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası Ordu’da yapılacak. U15 Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası 16-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında Yeni Ordu Stadyumu’nda gerçekleşecek.
OKLAR ORDU’DA ATILACAK

            U15 Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası Ordu’da yapılacak.

U15 Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası 16-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında Yeni Ordu Stadyumu’nda gerçekleşecek.

            Türkiye Okçuluk Federasyonu 2023 yılı faaliyet programında yer alan ve Ordu Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek organizasyona 13-14 yaş kategorisinde Bay-Bayan olmak üzere yaklaşık 600 sporcu yarışacak.

Yarışmalar Dünya Okçuluk Federasyonu (WA) ile Türkiye Okçuluk Federasyonu (TOF) Yarışma Talimatı uyarınca düzenlenecek olup, U15 (13 – 14 Yaş Grubu), Klasik Yay – Makaralı Yay, Bay – Bayan kategorilerinde gerçekleştirilecektir.

Şampiyona hakkında konuşan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü “ Ordu İlimizde spor organizasyonları artarak devam ediyor. Ağustos ayında okçular Ordu İlimizde yarışacak.

16-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında Yeni Ordu Stadyumu’nda U15 Bay-Bayan Okçuluk Türkiye Şampiyonası ilimizde yapılacak. Klasik Yay – Makaralı Yay kategorilerinde yapılacak yarışmalara Türkiye genelinde 600 sporcunun katılması bekleniyor. Bu önemli organizasyona ilimizin ev sahipliği yapacak olması kültürel ve ekonomik anlamda katkı sağlayacak. Ben özellikle bu güzel organizasyonu ilimize veren Ordulu hemşerimiz Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu’na teşekkür ederiz. Bizlerde Ordu Valiliğimizin himayelerinde Belediyelerimizin destekleri ile en güzel şekilde gelen sporcularımıza ev sahipliği yapacağız. Şuanda hazırlıklarımız başladı. Şampiyonaya katılacak sporcularımızda inşallah ilerleyen dönemde de tıpkı daha önce Ordu İlimizdeki bir organizasyonda yarışan ve zirveye ulaşan Mete Gazoz gibi onlarda spor hayatlarında önemli başarılara Ordu’da başlayarak önemli bir dönüm noktası olur. İnşallah ilerde Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ve Olimpiyat Oyunlarında Ülkemize madalya kazandırırlar. Organizasyonlarımıza destek olan başta Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yarışmaya katılan sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Anahtar Kelimeler : OKLAR, ORDU’DA, ATILACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız