Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:01 TÜRK FINDIĞININ YENİ DURAĞI PAKİSTAN OLDU
- 14:54 “BÜTÜN İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK”
- 14:18 “SU, GELECEĞİN VAZGEÇİLMEZ BİR UNSURU”
- 13:52 ULAŞIMDA KALİTE ARTIYOR
- 13:49 “İŞÇİ-İŞVEREN BULUŞMALARI” ORDU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12:52 TOKİ, ÖCELİ VE KARACAAÖMER DEDİ
- 12:46 ORDU’DA SİBER SUÇ OPERASYONU
- 12:47 MARKA TEMSİLCİLERİ ORDU’DA BULUŞUYOR
- 12:29 GÜLYALI’DA ÜCRETSİZ BERBER HİZMETİ BAŞLADI
- 12:29 MERVE VE ARİF ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİLER
- 12:28 FEROMON TUZAKLAR KURULMAYA BAŞLANDI
- 12:08 ORDU'YA 7 YENİ OKUL VE 2 YENİ PANSİYON
- 12:02 TSS’DEN AİLE HEKİMLİĞİ YENİ YÖNETMELİĞİNE İTİRAZ!
- 11:54 KRUVAZİYER TURİZMİ MİLLİ BİR MESELEDİR!
- 11:33 ORDU 67 ERÇEVİK’LE YENİDEN
OTOMATİK OFSAYT SİSTEMİ UYGULANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu, sezonun ikinci yarısından itibaren yarı otomatik ofsayt sisteminin uygulanacağını duyurdu.
Futbol Federasyonu, sezonun 2'nci yarısından itibaren yarı otomatik ofsayt sistemini devreye alıyor.
Resmi siteden yapılan açıklamada konuya yönelik şunlar kaydedildi:
"Türk futbolunun marka değerinin artırılması ve kulüpler arasında adil rekabet şartlarının tesis edilmesini her şeyin üstündedir. Bu doğrultuda göreve geldiğimiz ilk günden bu yana adil, eşit, şeffaf ve tarafsız yönetim anlayışıyla önemli projelere imza attık.
Açıklamada ''Trendyol Süper Lig kulüplerimizin VAR ve hakem kararlarına ilişkin Merkez Hakem Kurulu'na itiraz ve bilgi talebinde bulunmasının önünün açılması ve yaklaşık 10 milyon Avro yatırımla bu sezonun ikinci yarısından itibaren devreye alacağımız yarı otomatik ofsayt sistemi, futboldaki rekabetin dengeli bir şekilde gerçekleşmesine imkan sağlayacak projelerimiz arasında yer almaktadır'' denildi.
Açıklamada ayrıca; ''Skor odaklı kısır çekişmeler ve hiçbir yere varmayan günlük tartışmalar yerine futbolumuzun gelecek vizyonuna odaklanan, tüm paydaşların 'ben' değil 'biz' diyebildiği bir düşünce anlayışı Türk futbolunu çok daha ileride taşıyacaktır'' ifadeleri de yer aldı.