HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 12:20

YAĞLI GÜREŞTE KURTDERELİ”HEYECANI

63. Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri, 1-3 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Bine yakın pehlivanın er meydanına çıkacağı organizasyon, Türkiye Yağlı Güreşleri Ligi 1. sezon finallerine de ev sahipliği yapacak. Balıkesir Büyük
YAĞLI GÜREŞTE KURTDERELİ”HEYECANI

63. Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri, 1-3 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Bine yakın pehlivanın er meydanına çıkacağı organizasyon, Türkiye Yağlı Güreşleri Ligi 1. sezon finallerine de ev sahipliği yapacak.

Balıkesir Büyükşehir ile Karesi Belediyesi’nin işbirliğiyle bu yıl 63’üncüsü düzenlenecek olan geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri 1 Eylül Cuma günü başlıyor.

3 Eylül Pazar Günü başpehlivanlık ve Türkiye Yağlı Güreşleri Ligi 1. Sezon finallerine ev sahipliği yapacak olan organizasyonda bine yakın sporcu er meydanında kıyasıya mücadele edecek.

1 Eylül Cuma günü saat 08.00’da Kurtdere Mahallesi’nde minik 1, minik 2, teşvik 1, teşvik 2, tozkoparan, ayak, deste 1, deste 2, deste 3 ve orta boyların boy ayrımıyla başlayacak Kurtdereli Güreşleri; 12.30’da Kurtdereli Mehmet Pehlivan’ın anıt mezarını ziyaret ile devam edecek.

12.45’te Mevlid-i Şerif’in okutulacağı programda 14’de mevlit yemeği verilecek. 14.30’da resmi açılışı yapılacak olan güreşler de mehter takımı gösterisi ardından yağlı güreş müsabakaları başlayacak.

18.00de Şeyh Lütfullah Camii Meydanı’ndan kortej yürüyüşü ve 19.00’de Kurtdereli Mehmet Pehlivan Anıtı’na çelenk sunulacak.

Pazar günü son bulacak

3 Ağustos Cumartesi günü yağlı güreş müsabakalarının 09.00’da başlayacağı Kurtdereli Güreşleri; Pazar günü ise 12.00’da başpehlivanların kura çekimi, 18.30’da Başpehlivanlık final güreşi ve 19.00’daki ödül töreni ile sona erecek.

Anahtar Kelimeler : YAĞLI, GÜREŞTE, KURTDERELİ”HEYECANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız