HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Şubat 2017 Cuma Saat: 13:25

GENÇ, ÖDÜL DAĞITMAYA DOYMUYOR

Ordu’yu temsilen Tokat’ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Çeyrek Finaline Ünye’den katılan sporcular, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından ödüllendirildi.
GENÇ, ÖDÜL DAĞITMAYA DOYMUYOR

 

Ordu’yu temsilen Tokat’ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Çeyrek Finaline Ünye’den katılan sporcular, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından ödüllendirildi.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Çeyrek Finaline Ordu’yu temsilen Ünye’den katılan bay ve bayan voleybol takımlarını tebrik etti.

- Ünye’nin vazgeçilmez sporları halter, wushu ve voleybol -

Mustafa Genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak il genelinde sporcu sayısının artması, spor kültürünün yaygınlaşması için çalışma başlattıklarını hatırlatarak, “Bu çerçevede de her ilçedeki sporcu potansiyelini arttırmak, kuvvetlendirmek, iyi takımlar oluşturmak ve ilçe ile özdeşleşen takımlar olsun istiyoruz. Ünye’de de halter takımı, wushu takımı, voleybol vazgeçilmezimiz gibi birçok pilot çalışmamız var” dedi.

Anadolu Yıldızları Ligi’nin spora yeni başlayan genç sporcuları keşfetmek için hizmet verdiğini ifade eden Genç, “Anadolu Yıldızlar Ligi, 81 ilden 15 branşta 25 bin sporcunun katıldığı bir lig ve Türkiye’nin en büyük ligi. Bu ligde amaç Anadolu’daki gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkartmaktı. En iyi sporcular gitsin değil, yeni başlayan ve bu işte iyi olan sporcuları teşvik etmek” diye konuştu.

Ünye’nin voleybolda başarılı bir performans sergilediğini vurgulayan Genç, şunları söyledi:

“Biz de bu doğrultuda yeni başlayan sporcularımızla yola çıktık ve Ünye voleybolda başarısını gösterdi. Anadolu Yıldızlar Ligi’ne Ordu’yu temsilen Ünye’den katılan voleybolcularımızdan bayanlar çeyrek finalde elenirken, erkek takımımız yarı finalde devam edecek. Burada büyük bir başarı yakalandı. Spora yeni başlayan sporcularımızın yakaladığı bu başarı bizleri gururlandırıyor. Biz de sporcularımızı tebrik ederek, yeteneklerinin olduğunu onlara hissettirmek için onlarla bir araya geldik. Bu çalışmalarda onlara katkı sağlayan hocalarımıza ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüze, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.”

Öte yandan İl Spor Müdürü Genç bay ve bayan voleybol takımını tebrik ederek Ay yıldızlı forma hediye etti.(Ünye Kent)

 

Ünye’nin voleybol kız takımı çeyrek finalde elenirken, erkek takımı yarı finale katılmak üzere hak kazanarak yarı final müsabakaları için Erzincan’a, Türkiye Şampiyonası için ise Adana’ya gidecekler.”

 

Anahtar Kelimeler : GENÇ, ÖDÜL, DAĞITMAYA, DOYMUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız