HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Aralık 2023 Perşembe Saat: 11:52

ORDU STADYUMU 7/24 HİZMET VERİYOR

Türkiyede son dönemlerde yapılan yeni stadyumlar arasında ‘Yaşayan Stadyumlar Projesi’ ile hayata geçirilen ilk stadyum olan Ordu Stadyumunda sadece futbol maçları oynanmıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Yaşayan
ORDU STADYUMU 7/24 HİZMET VERİYOR

Türkiye'de son dönemlerde yapılan yeni stadyumlar arasında ‘Yaşayan Stadyumlar Projesi’ ile hayata geçirilen ilk stadyum olan Ordu Stadyumu'nda sadece futbol maçları oynanmıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Yaşayan Stadyumlar Projesi’ kapsamında Ordu’ya yapılan Ordu Stadyumu içerisinde bulunan antrenman salonları sporcularla dolup taşıyor.

Daha önce 19 Eylül Stadyumu altında yer alan antrenman salonları Ordu'da sporun yeni kalbi olan Ordu Stadyumu'nda artarken, günde 1500-200 antrenör ve sporcu antrenman salonlarını kullanıyor. Eskrim, dart, judo, fitnes ve pilates, cimnastik, atletizm, karate, masa tenisi, boks, atıcılık, wushu, taekwondo, futbol gibi birçok spor branşına ev sahipliği yapan Ordu Stadyumu  bir spor kompleksi olarak 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Stadın sadece maç için değil, her türlü spor dalının antrenmanlarının yapılabildiği bir yer olduğunu aktaran Mustafa Genç; “İçinde bulunduğumuz Ordu Stadyumu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan ve futbol takımlarımızın hizmetine sunulan bir yer. Stattan öte ayrıca yaşayan bir yaşam alanı. Gençlerimizin, sporcularımızın her anı burada geçiyor. Hatta anne babalar bile bu tesisi kullanıyor. Günde 1500-2000 bin kişi Ordu Stadyumu’nu kullanıyor. Burası sadece hafta sonları maç yapılan bir stat değil. Tam bir yaşam ve spor merkezi” dedi.

Anahtar Kelimeler : ORDU, STADYUMU, 7/24, HİZMET, VERİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız