HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Mart 2017 Cumartesi Saat: 10:41

BU YARA DAHA İYİLEŞMEZ: 0-4

Spor Toto 3.lig 3. Grupta mücadele eden ve puan cetvelinin en dibinde oturan Orduspor, deplasmanda oynadığı Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasını da kaybetti.
BU YARA DAHA İYİLEŞMEZ: 0-4

Spor Toto 3.lig 3. Grupta mücadele eden ve puan cetvelinin en dibinde oturan Orduspor, deplasmanda oynadığı Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasını da kaybetti.

         Deniz Kükrek, Bekir Özçelik ve Mahkut Gülle hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya ev sahibi Sultanbeyli Belediyespor, Furkan, Burak, İbrahim Necipoğlu, Emrah Günden, Cihan,Dursun, Fatih, Emrah Şahinçifti, Enes, Gökhan ve İbrahim Tavlan Uzunoğlu, onbiriyle başladı.

         Konuk Orduspor’da Kaan, Altan, Arda, Brak Demireğen, Asım Can, Yasin Öztop, Burak Özsoy, Özgen, Emre Usta, Oluş ve Murat Torun onbiriyle başlayan taraf oldu.

         Oyuna daha sonra  Sultanbeyli Belediyespor’dan Emrah’ın yerine Güven, Burak’ın yerine Mustafa ve Enes’in yerine de Sabur dahil  oldu.Orduspor’dan dan  Kaan’ın yerine Mert Can ve  Arda’nın yerine Mertcan  ve Emre Usta’nın yerine de Muhammet Can oyunadahil oldular.

         Kaleci Kaan ile Asım Can’ın kırmızı kart gördüğü maçta karşılaşmanın gollerini  de 38.nci dakikada  penaltıdan Gökhan , 59.ncu dakikada Dursun , 62 dakikada Enes ve 87.nci dakikada da Cihan kaydetti.

         Orduspor aldığı bu  4-0’lık yenilgiyle 16 puanda kalırken, ev sahibi Sultanbeyli Belediyespor’da aldığı bu üç puanla puan sayısını 30’a çıkarttı.

         Öte yandan kümede kalma şansını mucizelere bırakan Orduspor, 27.nci hafta da sahasında Payasspor’u konuk edecek.

         Aynı haftada oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

         Diyarbekirspor-Sultanbeyli Belediyespor, Bayrampaşaspor-Düzyurtspor, Muğlaspor-Adliyespor, Elaziz Belediyespor-Maltepespor, Orhangazispor-Sakaryaspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği ve Tarsus İdmanyurdu-Afjet Afyonspor. (Haber Mehmet Keskin)

 

Anahtar Kelimeler : BU, YARA, DAHA, İYİLEŞMEZ:, 0-4

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız