HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Mart 2017 Çarşamba Saat: 09:54

ÜNYE 1957, İŞİ BİTİRDİ

Ordu 1.Amatör Lig B Grubunda en yakın takipçisi Kumruspor’u Ünye Şehir Stadı’nda konuk eden Ünye 1957 Spor, kalabalık taraftar topluluğunun önünde oynanan maçı 3-0 kazanarak ligin bitimine 3 hafta kala grup şampiyonluğunu ilan etti.  
ÜNYE 1957,  İŞİ BİTİRDİ

Ordu 1.Amatör Lig B Grubunda en yakın takipçisi Kumruspor’u Ünye Şehir Stadı’nda konuk eden Ünye 1957 Spor, kalabalık taraftar topluluğunun önünde oynanan maçı 3-0 kazanarak ligin bitimine 3 hafta kala grup şampiyonluğunu ilan etti.

            Ünye Şehir Stadı’nda oynanan maçta Ünye 1957 Spor, en yakın takipçisi Kumruspor ile karşı karşıya geldi. Maça futbolseverlerin ilgisi bir hayli yüksek oldu.

            Ünye 1957 Spor-Kumruspor maçının orta hakemliğini B Klasman Hakemi Volkan Şeker yaparken, yardımcılıklarını da Süper Lig Yardımcı hakem Samet Çavuş ve klasman yardımcı hakem Cemal Alpay yaptı.

            Konuk takımın kadrosunda Ünye Şehir Stadı’nın yakından tanıdığı isimler vardı. Kaleci Beytullah Yıldırım, sağ bek İsmail Karayiğit, kanat oyuncusu Samet Biber, orta saha oyuncusu Ömer Faruk Coşdan ve maçta stoper başlayan Aytaç Aydemir, Ünye ve Ünyespor etiketi olan futbolcular olarak sahada Kumruspor forması altında mücadele ettiler.

            Maçın ilk dakikaları kontrollü oyunla başlarken ilerleyen dakikalarda ise Ünye 1957 Spor’un gol arayışları başladı. Rakibine önemli açıklar bırakmayan ve kalabalık savunmaya karşı hücum geliştiren yeşil-beyazlıların gol arayışları 38.dakikada Mustafa Burak Bilal’in şapka çıkartılacak harika golü ile neticelendi ve Ünye 1957 Spor 1-0 üstünlük sağladı.

            Maçta ikinci golü arayan ve pozisyonlara giren Ünye 1957’da  ikinci gol 45+3.dakikada geldi. Mirzaliev’in vuruşunda skor 2-0 oldu ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

            Karşılaşmanın ikinci yarısında yine atak üstünlüğünü elinde bulunduran Ünye 1957 Spor 3. Gol için Adnan Dönmez’i bekledi. Adnan Dönmez’in 73.dakikada gelen klas vuruşu skoru 3-0 yaptı ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca Ünye 1957 Spor sahadan 3 puanı attığı 3 golle aldı.

            Bu sonuçla Ünye 1957 Spor, Kumruspor’un 14 puan üstünde puan farkını açarak zirvedeki yerini korudu.(Spor Aksiyon)

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, 1957, İŞİ, BİTİRDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız