HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Mart 2017 Çarşamba Saat: 09:29

AKKUŞ BELEDİYESPOR 1. LİG’E GÖZ KIRPTI

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 1. Lig için Ankara’da yapılan yarı final maçında Ürgüp Kapadokyaspor’u 3-1 yenen temsilcimiz Akkuş Belediyespor voleybol erkek takımı 1. Lig için büyük avantaj sağladı.
AKKUŞ BELEDİYESPOR 1. LİG’E GÖZ KIRPTI

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 1. Lig için Ankara’da yapılan yarı final maçında Ürgüp Kapadokyaspor’u 3-1 yenen temsilcimiz Akkuş  Belediyespor voleybol erkek takımı 1. Lig için büyük avantaj sağladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Ankara  ilinde yapılan yarı final play-off maçında Akkuş Belediyespor, Nevşehir temsilcisi   Ürgüp Kapadokyaspor'u setlerde 3-1 yendi.

1.   Grupta mücadele eden ve dün Ankara, Selim Sırrı Tarcan Spor Salonunda oynanan karşılaşmada rakibine 3-1 üstünlük sağlayan Akkuş Belediyespor bu sonuçla bugün oynanacak karşılaşma öncesinde moral kazandı. 

2.   Ligde göz kırpan Akkuş Belediyespor bugün saat 14.00’de ilk maçta rakibi Fındıklıspor’a 3-0 mağlup olan Cizre Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Akkuş Belediyespor play-off maçlarının son maçında yarın Fındıklıspor ile karşılaşacak.

Bu arada Ürgüp Belediyespor'u yenerek avantaj  yaşadıklarını belirten Akkuş Belediyespor Başkanı İsa Demirci, "Bizler zor imkanlarda zoru başardık ve Türkiye finallerinde oynamaya hak kazandık. Elde ettiğimiz bu başarı ile kazandığımız başarıların tesadüf olmadığını herkese kanıtlamış olduk. Bundan sonraki hedefimiz diğer iki maçımızı da kazanıp 1. Lige çıkmaktır istiyoruz" dedi. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : AKKUŞ, BELEDİYESPOR, 1., LİG’E, GÖZ, KIRPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız