Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:48 REKTÖR BAŞ, ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ
- 14:45 KORGAN’DA YOLLAR GENİŞLETİLİYOR
- 14:01 RANTA DEĞİL, HALKA AÇILDI!
- 13:48 ÇALIŞMALAR BAŞLADI!
- 13:44 ALTINORDU’DA PARK HAREKÂTI
- 13:28 “ÖNCELİĞİNİZ ÜLKENİZ OLSUN”
- 13:20 81 İLDE DÜZENSİZ GÖÇMEN OPERASYONU
- 13:13 AĞCA: FAİZ DÜZENİ İŞLİYOR
- 13:01 “BAŞ AĞRISI YÜKSEK TANSİYONUNUN HABERCİSİ OLABİLİR”
- 12:56 “TÜRKİYE’Yİ TEKNOLOJİ MERKEZİ YAPACAĞIZ”
- 12:51 ODÜ ÖZEL EĞİTİM BİRİMİ AÇILDI
- 11:53 3.LİG’DE PLAY-OFF HEYECANI
- 11:49 2.AMATÖRE 1 BİLET KESİLECEK
- 11:45 GÜRPINAR DÜNYA 3.SÜ
- 11:40 MODERN PENTATLON YARIŞLARI BAŞLIYOR
MODERN PENTATLON YARIŞLARI BAŞLIYOR

2024-2025 Okul Sporları kapsamında düzenlenen Modern Pentatlon Gençler, Yıldızlar ve Küçükler (Kız-Erkek) Türkiye Birinciliği, 24-25 Mayıs tarihlerinde Ordu’da gerçekleştiriliyor. Organizasyonun yüzme etabı Durugöl Olimpik Yüzme Havuzu’nda, koşu etabı ise Eskipazar Atletizm Sahası’nda yapılacak.
Yarışmaların teknik toplantısı 23 Mayıs günü saat 17.00’de Ordu Stadyumu Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenecek. Açılış seremonileri ise; yıldızlar ve küçükler kategorisinin açılışı 24 Mayıs saat 10.00’da, gençler kategorisinin açılışı ise 25 Mayıs saat 09.30’da Durugöl Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular, hem bireysel hem de takım olarak Türkiye şampiyonu olabilmek için kıyasıya mücadele ediyor.
Organizasyon hakkında değerlendirmelerde bulunan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, şu ifadeleri kullandı:
“Modern pentatlon, gençlerimizin fiziksel ve zihinsel kapasitesini geliştiren, disiplinli çalışmayı öğreten önemli bir branş. Böyle bir organizasyonu Ordu’da gerçekleştirmek, hem sporcularımıza kaliteli bir yarışma ortamı sunmak hem de ilimizin spor potansiyelini ortaya koymak açısından büyük bir fırsat. Sporcularımıza başarılar diliyor, emeği geçen tüm antrenör ve görevlilere teşekkür ediyorum.”
Yarışmalar, yüzme ve koşu etaplarının ardından tamamlanacak ve dereceye giren sporcular ödüllerini alacak.