Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:50 PLAJ HENTBOL’UN DA RAKİPLER BELİRLENDİ
- 16:50 1.LİG’E BİLET KESİLECEK
- 16:49 ADAY KADRO AÇIKLANDI
- 15:39 SANAT KAFE BÖLGEYE DE HİTAP EDİYOR
- 15:23 “HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALACAĞIZ”
- 14:54 TRENLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ
- 14:53 DOKA ‘DAN 80 MİLYON TL KAYNAK
- 14:34 “ÜNYE TARİHİ BU MÜZE İLE GELECEĞE TAŞINACAK”
- 14:27 FATSA ATATÜRK PARKI SİL BAŞTAN YENİLENİYOR
- 14:11 ULAŞIMA NEFES ALDIRACAK
- 14:11 ORDU’NUN DÖRT BİR YANI ÇİÇEK BAHÇESİ
- 14:09 TÜRK KIZILAY’DAN KORE SAVAŞI SERGİSİ
- 13:13 ŞENTÜRK: TÜRK MİLLETİNİN GELECEĞİ KARARTILMAKTADIR!
- 10:51 NEŞET ERTAŞ, ANADOLU’DA ANILDI
- 10:30 ZENGİN: İSTANBUL’UN FETHİNİN 572.YILI KUTLU OLSUN
BODUR, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, 7 Haziran’da yapılacak kongre öncesi yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Başkan Bodur yaptığı açıklamada, bu kararı vermede Ordu’da tek takımın olması gerektiği fikrinin önemli olduğunu vurguladı.
“TÜM CAMİADAN ÖZÜR DİLERİM”
Sezon başında verdiği şampiyonluk sözünü yerine getirmedikleri için bütün camiadan özür dileyen Başkan Bodur, şunları söyledi: “2024-2025 sezonu sonunda Play-Off çeyrek finalinde elenerek bir üst lige çıkma şansımızı kaybettik.
Sezon başı camiamıza verdiğimiz şampiyonluk sözünü yerine getiremedik. Bütün camiadan özür diliyorum.
Kamuoyundan gelen istek ve arzular üzerine yaptığım görüşmeler neticesinde, genel kurul kararı alarak yönetim kurulumuzu daha da genişleterek ve güçlendirerek aday olmuş bulunmaktayım.
Bu kararı vermemde, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Hilmi Güler’in de ifade ettiği gibi, şehrimizde tek takım olması gerektiği fikri önemlidir.”
“BİRLİKTELİK BAŞARIYI GETİRECEK”
Başkan Bodur, bu düşüncelerin, şehrimizin birlikteliğini sağlayacağı ve bunun da başarıyı getireceğine inandığını da sözlerine ekledi.