HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Nisan 2017 Cuma Saat: 10:20

ÜNYE 1957’DE BAL SESLERİ

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren, “Ordu 1.Amatör Lig A Grubunda mücadele eden Ünye 1957 Spor’un play-of maçlarına hazırlık niteliğindeki 18 haftalık periyodu tamamlayarak, play-of sürecine girdiklerini söyledi. “Bu yıl Bal Li
ÜNYE 1957’DE BAL SESLERİ

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren, “Ordu 1.Amatör Lig A Grubunda mücadele eden Ünye 1957 Spor’un play-of maçlarına hazırlık niteliğindeki 18 haftalık periyodu tamamlayarak, play-of sürecine girdiklerini söyledi. “Bu yıl Bal Ligine çıkacağımıza inanıyoruz” diyen Eren, profesyonel liglerin ilk basamağı olan BAL ligine bu sezon yükseleceklerini söyledi.

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren konuya yönelik  yaptığı açıklamada, “Ligde 18 maçlık periyodu bitirdik ve bu 18 periyotluk durum geçen yıl ve önce ki yılda yaşanmıştı. Önemli olan play-of karşılaşmaları ve geçen iki yılda bunu yaşamıştık. Bu 2. sınıfa geçmiş bir çocuğu 1. sınıfta bir yıl daha okutmak gibi bir şey. Bu da bizim için sıkıntılı bir süreçti. Çokça skor üretiyor olmak çokta anlam ifade etmiyordu. Bunu sezon içinde de ifade etmiştik. Play-of maçlarına hazırlık niteliğinde 18 maçlık periyodu şükür olsun kazasız, belasız bitirdik” dedi.

Play-of süreci ile ilgili açıklama yapan Erhan Eren, şunları söyledi:

“Önümüzde 3maçlık bir play-of periyodu var. Bununla ilgili ilk olarak guruplarında 4. ve 5. olanların kendi aralarında oynayacakları bir play-of süreci olacak. A gurubundaki 4. ve 5. takımlarının oynayacağı takımın galibiyle biz play-of çeyrek finalini oynayacağız. Sonrasında Turnasuyu ile Kumru’nun galibi ile oynayıp en sonda Altınordu veya Ulubey ile final maçını oynayıp sezonu kapatacağız. Bizim bitirmemizle birlikte BAL liginde Güzelorduspor’un 3. gurubun 1.’si ile oynayacağı maç çok önemli. Onların çıkması ile birlikte Ordu Amatörün şampiyonu sıfatıyla önümüzdeki sezonda BAL liginde olmuş olacağız.

Bu yıl Bal ligine çıkacağımıza inanıyoruz. BAL ligi Ünye’nin asıl özlemi değil, Ünye’nin özlemi profesyonel liglere yeniden dönmek. O liglerde yeniden mücadele etmek. Bunun da ilk basamağı BAL ligi. Bu süreçte bütün taraflarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Takımını destekleyen, seyirden sevk alan, tribünde olmakla mutlu olan taraflarımızın tamamını Ordu’daki Play-of maçlarında yanımızda görmek istiyoruz. Çeyrek final maçı Ordu Durugöl sahasında oynayacağız. Yarı final ve final maçını ise Ordu şehir stadında oynayacağız.”(Ünye Kent)

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, 1957’DE, BAL, SESLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız