HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Ağustos 2017 Cuma Saat: 07:19

PASSOLİG, KUPADA DA UYGULANACAK

Süper Kupa maçında çıkan olayların ardından Passoligden yeni karar Passolig artık kupa maçlarında da uygulanacak          Atiker Konyaspor
PASSOLİG, KUPADA DA UYGULANACAK

Süper Kupa maçında çıkan olayların ardından Passolig'den yeni karar
Passolig artık kupa maçlarında da uygulanacak
         Atiker 
Konyaspor ve Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa finalinde çıkan olayların ardından Passolig'in kupa maçlarında da uygulanma kararı aldı. 
         Passolig Genel müdürü  Ceyhun Kazancı, konuya yönelik yaptığı açıklamada, şunları vurguladı:

“Passolig uygulaması artık kupa maçlarında da hayata geçirilecek. Atiker Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynana Süper Kupa finalini hatırlatan Kazancı, "Biliyorsunuz 3 tane final var. Süper Kupa finali Türkiye Kupası finali ve TFF 1.Lig playoff finali. Şimdiye kadar sadece play-off finalinde passolig uygulaması vardı. Ancak son Süper Kupa müsabakasında çıkan olaylar neticesinde bundan sonraki her iki finalde de passolig uygulaması olacak. Sahada bir takım görmek istemediğimiz görüntüler oldu. Passolig tespit işini kolaylaştıran bir uygulama. Sahaya bıçak atan taraftarlar olduğunu gördük. Burada passolig'in görevini bir kez daha görmüş oluyoruz. Passolig, içeri girişleri çıkışları ve tespit işini yapan bir uygulama. İnşallah son final maçında gördüğümüz görüntüleri bir daha görmeyiz" dedi.

Türkiye'deki kulüplerin ve futbolcuların sportif başarısının önemli olduğunun altını çizen KazancıKamerunasıllı yıldız futbolcu Eto örneğini verdi. Kazancı, şunlaır vurguladı:

"Sportif başarı çok önemli iki yıl önce Eto'o Antalyaspor'a transfer olduğunda Antalyaspor'unı hem passolig kart sayısındaki artış hemde taraftar sayısında ki artış 3 katından fazla oldu. Biz yıldız futbolcuyu seviyoruz. Taraftar yıldız futbolcu seyretmek istediği için maçlara daha çok gelmeye başlıyor. Dolayısıyla bu tarz yatırımların olması bizleri çok mutlu ediyor" 

Toplamda 3 milyon Passolig kullanıcısı olduğunu belirten Passolig Genel Müdürü Kazancı, açıklamasının son bölümünde de şunları kaydetti:

"Taraftarların 'kart elime ulaşmadan maçlara gidemem'diye bir algısı var. Bu doğru değil. Başvuru yapıldığı andan itibaren bilet alma hakkına bütün taraftarlarımız sahiptir. Bununla ilgili bir Aplikasyonumuz var PASSO adı altında bir uygulama. Bu uygulamayı cep telefonlarınıza indirdikten sonra kart başvurunuzu yapabilir, bilet satın alma ya da bilet transferi rahatlıkla yapılabiliyor."(Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : PASSOLİG, KUPADA, DA, UYGULANACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız