HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Nisan 2018 Çarşamba Saat: 09:46

GENÇLER HAK VE ADALET İSTİYOR

Saadet Partisi (SP) Ordu Gençlik Kolları tarafından 24 Haziran seçimleri öncesi, ‘Gençler Ne İstiyor? ’ konulu duvar çalışması yürütülüyor. YOL HARİTAMIZ GENÇLER Saadet Partisi Ordu Gençlik Kolları tarafından Altınordu İlçesi
GENÇLER HAK VE ADALET İSTİYOR

Saadet Partisi (SP) Ordu Gençlik Kolları tarafından 24 Haziran seçimleri öncesi, ‘Gençler Ne İstiyor? ’ konulu duvar çalışması yürütülüyor.

YOL HARİTAMIZ GENÇLER

Saadet Partisi Ordu Gençlik Kolları tarafından Altınordu İlçesi Tahıl Pazarı’nda kurulan ‘Gençler Ne İstiyor’ duvarına Ordulu gençler dilek ve isteklerini yazıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Ordu Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Burhan Ataş, ‘’ Gündemimiz 24 Haziran seçimleri. Bizlerde seçim öncesi ‘Gençler Ne İstiyor?’ diye bir çalışma yapmak istedik. Genel Başkanımızın da dediği gibi Saadet Partisi olarak seçime her zaman hazırız.

Gençlerimizin fikirlerini alarak, ‘Nasıl bir proje üretebiliriz? ’  diye yola çıktık. İnşallah da iktidar olma yolunda ilerliyoruz, iktidar olmak için çalışıyoruz. Gençlerin bu davara yazdıkları dileklerini toplayıp, gerek parti olarak gerek seçimden sonraki zamanda da izleyeceğimiz yolu belirleyeceğiz.

Şu ana kadar ki gözlemlerimize bakacak olursak gençler, adalet, hak istiyor. Üniversite gençliği eğitim şartlarının iyileştirilmesi ve geri ödemesiz kredi yönünde dileklerde bulunuyor.

Çalışmamızın bildirgesini en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Aynı zamanda bir dosya halinde genel merkezimize sunup, il başkanlığımız ile birlikte de üzerinde tartışacağız. ‘’ diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : GENÇLER, HAK, VE, ADALET, İSTİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız