HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Nisan 2018 Perşembe Saat: 10:44

BAŞARACAĞIZ BAŞARACAĞIZ BAŞARACAĞIZ

SEÇİM MARATONUNU BAŞLATAN İYİ PARTİ’DE HEDEF:
BAŞARACAĞIZ BAŞARACAĞIZ BAŞARACAĞIZ

İyi Parti Ordu İl Teşkilatı, düzenlediği bir programla yereldeki seçim maratonunu başlattı. İlçe Başkanları ve partinin her kolundan üyelerin de katıldığı programda 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri için istişareler yapıldı.

MHP 23. Dönem Ordu Milletvekili Av. Rıdvan Yalçın ve Ziraat Odası eski Başkanı Onur Şahin, Mahmut Akyol, Atatürkçü Düşünce Derneği Ordu İl Başkanlığı’nın yanı sıra Ordu siyasetinin birçok tanınmış ismi ve iş adamları da programdaydı.

Seçim maratonunun açılış konuşmasını gerçekleştiren İyi Parti Ordu İl Başkanı Av. Tevfik Karabulut, hükümetin seçim kararını acelece aldığını ifade ederek, “Bizim için daha iyi oldu, zaten teşkilatlarımız seçime hazırdı” dedi.

Salondaki kalabalığa hitap eden Başkan Karabulut, “Bu coşkuyu görünce Ordu’nun, Türkiye’nin iyi olacağına inancım arttı.” şeklinde konuştu.

 “Coşkuyu Görünce Türkiye’nin İyi Olacağını Gördüm” diyen Karabulut’un açıklamaları şu şekilde: “Buradaki coşkuyu ve gönüllü katılımı görünce birilerinin İyi Parti’den neden rahatsız olduğunu anladım. Ne mutlu bize. İyi Parti Hareketi bir itiraz ve isyan hareketidir. İyi Parti hareketi Cumhuriyeti ve demokrasiyi savunan bir harekettir.

Bu hareket, ülkeyi bir korku imparatorluğuna düşürmek arzusuna isyanın adıdır. Biz inandık ve bu millete güvendik. İyiler kazanacak, hep beraber kazanacağız, Türkiye kazanacak. Bu tanışma ve istişare programını bizler seçimlere hazırlık olarak değerlendirmemiştik. Ancak 24 Haziran’ı seçim günü olarak ilan ettiler. Bu bizim için de güzel oldu. Ülkeyi birilerinin iki dudağı arasına teslim etmeyeceğiz. Ben bu coşkuyu görünce Ordu’nun iyi olacağına, Türkiye’nin iyi olacağını gördüm.  “Başaracağız Başaracağız Başaracağız”

Karabulut’un konuşmalarının ardından, ilçe teşkilat başkanları da sırayla söz alarak, Genel Başkan Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini ifade ettiler. Altınordu İyi Parti İlçe Başkanı Şenol Pazar, İyi Parti’yi eleştirenlere tepki gösterdi, “Bizim yüz bin imzamız her zaman hazır” dedi.

Pazar; “Hiç beklenmeyen bir dönemde erken baskın seçim kararı alınmıştır. Biz zaten hazırdık ve çok güzel teveccühler görüyorduk. Biz seçimlere gireceğiz. Bizim yüz bin imzamız, bir milyon imzamız her zaman hazır. Başaracağız.” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Gülyalı İlçe Başkanı Av. Remzi Aksoy da açıklamalarında, “Biz bu yola karanlığı yırtmak, aydınlığa ulaşmak, demokrasiyi savunmak ve en önemlisi de sayın genel başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak için çıktık.” şeklinde değerlendirmede bulundu.

 “Ordu’dan Kadın Milletvekili Neden Olmasın?”

İktidarın bir kadına ihtiyacı var diyen partili kadınlar, Meral Akşener’in ülke adına güzel işler yapacağına inanıyor. İyi Parti teşkilatlarında kadın kontenjanlarına önemli bir yer verildiğini söyleyen partililer Ordu’dan da bir kadın milletvekili çıkaracaklarına inanıyor. Yemekli program, seçim sürecine yönelik fikir alışverişinin ardından fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler : BAŞARACAĞIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız