HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 07:42

GÜNDOĞDU: TORUN, ORDU’YA SADECE ZARAR GETİRDİ

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu partisinin il danışma meclisinde yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un belediye başkanlığı yaptığı dönemlerde Ordu’ya zarar getirdiğini söyled
GÜNDOĞDU: TORUN, ORDU’YA SADECE ZARAR GETİRDİ

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu partisinin il danışma meclisinde yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un belediye başkanlığı yaptığı dönemlerde Ordu’ya zarar getirdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık modelinin de bir an önce hayata geçmesi gerektiğini savunan Gündoğdu yaptığı konuşmada; "Arkadaşlar liderler kolay kolay yetişmez, Atatürk bir liderdi, Menderes bir liderdi, Özal bir liderdi, Erbakan ve Yazıcıoğlu bir liderdi, Türkiye’de gerçek, yerli ve milli bir lider var oda Recep Tayyip Erdoğan’dır. Artık Türkiye fiili başkanlık sistemine geçmiştir. Yeni Anayasa'nın en kısa sürede yapılarak, başkanlık sistemine geçilmesi elzem olmuştur" dedi.


Gündoğdu şöyle devam etti;“Cumhurbaşkanımız göreve geldiğinde "Ben bu ülkeyi şirket gibi yöneteceğim" dediğimde muhalefet partileri eleştirmişti. Eğer Türkiye şirket gibi  yönetilmeseydi büyüme oranlarımız hep eksilerde olurdu, dünyayı etkisi altına alan ekonomik krizler bizi teğet geçmezdi. 

Yatırımlar hız kesmeden devam edecek. Birilerinin engel olma çabalarına rağmen 3. Köprü, dünyanın en büyük havalimanı, Osman Gazi Köprüsü, dünyanın en büyük barajı, nükleer santraller, silah sanayimizdeki milli ve yerli dev yenilikler, milli ve yerli  teknolojik yartırımlarımız  gibi  yatırımlar devam edecek.Türkiye daha da büyüyecek." şeklinde konuştu. 

 

“TORUN, ORDU’YA BİR ŞEY YAPTIRMAMAK İÇİN GAYRET EDİYOR”

Milletvekili Metin Gündoğdu, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’un basit meselelerden üzerinden kendince bir gündem yaratmaya çalıştığını belirtti.

Gündoğdu " 10 yıl bu şehre Belediye Başkanlığı yapan zatı biz cici çocuk ilan ettik, güldü, oynadı, ama 10 Yılda Ordu’ya bir eser bırakmadan gitti.


“ORDUYA SADECE ZARAR GETİRDİ”

Ordu'yu yönettiği surece zarardan başka bir getirisi olmayan Seyit Torun şimdi de ortalığı karıştırmaya çalışıyor. 10 yıl boyunca yapamadığı hizmetlerin kat be kat fazlasının 2 senede yapıldığın görünce hizmetleri engellemek için nafile çabalar içine girdi.  Ordu’ya bir şey yaptırmamak için gayret ediyor. Ama bizler onun sözlerine bakmayacağız ve kulak asmayacağız.

 

Ordu'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. 20'de 20 başarısını göstermiş bir teşkilatımız var. 2 yılda Ordu’ya çok güzel hizmetler yapan bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Enver Yılmaz Başkanımız Ordu için önemli bir şans. Ordu'nun ağırlığını, Başbakan Yardımcımız ile birlikte Ankara'da hissettiriyoruz.

 

Ekip çalışması ile güzel hizmetler yapıyoruz. Korgan-İslamdağ yolunun bu ay ihalesini yapıyoruz, Ünye ve Fatsa Devlet Hastaneleri beş yıldızlı otel konforunda... Havaalanı, üniversite, kayak merkezi, Ünye Çamlığı, Boztepe’nin yeni hali şehrin çehresini komple yeniledi. Ordu’nun turizm açısından kaderini değiştirecek olan Melet Havzası Projesini görün, Gülyalı Çikolata Park’ı görün, Seyit Torun'un rezil bir şekilde bırakıp gittiği Cumartesi Pazarı'nın şimdiki halini gidin görün" diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : GÜNDOĞDU:, TORUN, ORDU’YA, SADECE, ZARAR, GETİRDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız