HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Mayıs 2018 Pazartesi Saat: 09:34

İYİ PARTİ ADAYLARINI TANITTI

İyi Parti Ordu İl Başkanlığı, bir otelde 27 aday adayı tanıtımı için toplantı düzenledi. Toplantıda konuşma yapan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Necmettin Şahin, Cesurlar hareketinin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hareketi
İYİ PARTİ ADAYLARINI TANITTI

İyi Parti Ordu İl Başkanlığı, bir otelde 27 aday adayı tanıtımı için toplantı düzenledi. Toplantıda konuşma yapan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Necmettin Şahin, Cesurlar hareketinin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hareketi ile başladığını söyledi.

Bu hareketin başladığı günden bugüne hiçbir şekilde inançlarını kaybetmediklerini ifade eden Şahin, şunları kaydetti;” “Cesurlar hareketi onun bir işareti ile başladı. İnancını kaybetmeden engelleri aşa aşa bugüne ulaştı. İlk zamanlardan beri dik duruşu, açık sözlülüğü, cesur ve çözüm üreten yapısıyla Milletimiz tarafından hep takdir edilmişlerdir.

O Türk Milletin büyük sorunluğu aşacak güce inanıyordu. Milletimizin adaletten yoksun, Devlet Gücü ile hareket eden siyasi ego manyaları değiştirecek gücü olduğuna inanıyordu. Ülke gerisinde Milletimizin siyasal bir hareketle, yeni bir iktidarla, güçlü bir Türkiye yoluna destek vereceği açıkça görünüyordu. Bu nedenle Türk Milletinden başka Hiç kimseden yardım ve destek istemedi.”

 “YÜZDE 50+1’İ HEDEFLİYORUZ”

İyi Parti’nin Genel Seçimlerde yüzde 50+1’i hedeflediğini ifade eden Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü; “ 25 Ekim 2017’de bu partiyi kurduğumuz zaman tek hedefimiz vardı. Yüzde 50+1, Türkiye’nin başkanlık sisteminden devrilip, Cumhuriyetin temel taşlarının, temel değerlerin dönülmesi hedefidir. Burada önemli olan birilerinin Milletvekili olması değil yüzde 50+1 bulmamızdır.

Genel Başkanımız Karadeniz’i kendi bölgesi olarak gördüğü için, ilk hedefin Türkiye Genelinde bizlerden olmasını istiyor. Bizlerde 24 Haziran’a kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalıyız. 21 Mayıs tarihine kadar listelerimiz netleşecek. 21 Mayıs’ta listeler netleşene kadar yapılan programlara uyulmasını rica ediyorum. Bu bizim Çanakkale savaşı gibi  kurtuluş seçimimizdir. Tüm 27 aday adayımız şevk ile çalışmalarını rica ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından aday adayları kendilerini basına tanıttı.

 

Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİ, ADAYLARINI, TANITTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız