HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Mayıs 2016 Perşembe Saat: 09:44

“BU HAREKETİN ARTIK BİR UMUDU VAR”

MHP’NİN KURMAYLARINDAN AKŞENER’E BÜYÜK DESTEK;
“BU HAREKETİN ARTIK BİR UMUDU VAR”

MHP’NİN KURMAYLARINDAN AKŞENER’E BÜYÜK DESTEK;

 “BU HAREKETİN ARTIK BİR UMUDU VAR”

ÖZEL HABER-ŞAFAK DELİÇAKAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de gözler şimdi Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye muhalif olan kanata çevrildi. Muhalif kanadın en güçlü adayı Meral Akşener ise 30 Mayıs’ta Ordu’ya gelecek.

Akşener için Ordu’da bir tertip ve çalışma grubu oluşturuldu. Bu arada MHP’li Meral Akşener’e ise MHP Ordu tabanının ağır isimlerinden de önemli destekler var. 23

Dönem MHP Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, MHP eski Ordu İl Başkanı Hamza Aldeniz ve eski Ziraat Odası Başkanı, Ulusal Fındık Konsey Başkan Yardımcısı, MHP Ordu Milletvekili adayı Onur Şahin’de gazetemize yaptıkları açıklamada Akşener’e verdikleri destekleri dile getirdiler.

“LİDERLİĞİ HAK ETTİĞİNE İNANIYORUM”

23. Dönem MHP Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın; “Yargıtay kararını verdi. Kongremizin önünde hiçbir engel kalmadı hayırlı olsun. Ben inanamayacağım şeyler yaşamak istemediğim için Meral Akşener’in arkasındayım” dedi. Meral Akşener’in ülkücü camianın başında liderliği hak ettiğine inandığını da belirten Yalçın şöyle devam etti; “Siyasete ilkesel baktığım için buradayım. Onun için Meral hanım 15 Mayıs’ta alanda kalarak hata yapmadı.

Erken ayrılanlar giderek hata yaptı. On binlerce insanı orada bir açıklama dahi yapmadan kontrolsüz olarak bırakmayı düşünmek nasıl bir basiret olabilir. Asıl ben Meral hanımı orada kaldığı ve süreci doğru şekilde yönettiği için liderliği hak ettiğine inanıyorum” diye konuştu.

“TEKRARI OLMAYACAK KONJOKTÖRE KATKI SAĞLAYIN”

Yalçın partililerine de seslenerek sözlerini şöyle noktaladı; “Yok meseleniz bu seçimi Meral Akşener kazanır o halde istiyor gibi görünelim ama kongre olmasın modundaysanız gözümde mevcutlardan bir farkınız kalmaz. Yok gerçekten isteğiniz MHP’nin yakaladığı tekrarı olmayacak konjonktüre katkı sağlamaksa sizden beklentimiz nefs yapmadan pozisyon almanızdır. Bu sizin camiaya ve Aziz milletimize borcunuzdur. Anadolu’da yüreği kıpır kıpır bu büyük yürüyüşü benliğinin zerresine kadar hisseden, bütün varlığını Türk varlığına armağana hazır sayısız vatan evladının hayallerini yıkmaya kimsenin gücü yetmez, yetmemeli, Allah'ın izni ile yetmeyecek böyle biline.”

MHP’li Onur Şahin’de gazetemize yaptığı açıklamada; “Bu hareketin artık bir umudu var. Hayırlı olsun. Yargıtay oy birliği ile karar verdi. 15 Mayıs’ta sadece ülkücü harekete değil, Türk siyasetine çelik bariyerler kurulmuştu. O bariyerleri kaldıran çelik yürekli Anadolu kadını, Türk siyasetinin yeni yüzü ve umudu Meral Akşener önümüzdeki Pazartesi günü nihayet ordulularla buluşuyor. Bu tarihi ana tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

 “MHP’NİN HAK ETTİĞİ YERDE OLMASINI İSTİYORUZ”

 MHP’nin ve MHP’lilerin inanç ve umutlarının asla kaybolmayacağının altını çizen Şahin şöyle devam etti; “15 Mayıs Pazar günü 2 çağrı yapıldı. O alana gelin diyen çağrı heyeti ve sakın gitmeyin diyen MHP genel merkezi. Kurultay delegelerinin çoğunluğu genel merkezin çağrısını dikkate almadığına göre genel merkezin düşünmesi gerekir. O meydana toplananların, MHP’nin hak ettiği yerlerde olmasını istemesinden başka bir amacı yoktu. O insanların gözünde MHP’nin geleceği ile ilgili büyük bir inanç ve umut vardı. Bu hareketin inanç ve umudunun kaybolmasına kimse engel olmasın” diye konuştu.

“AKŞENER İLE SİYASET ZEMİNE OTURACAK”

 MHP eski Ordu İl Başkanı Hamza Aldeniz ise gazetemize yaptığı açıklamada; “Meral Akşener, hem MHP’nin hem de Türkiye’nin siyasetinde değişikliği gerçekleştirecek kişidir. Sayın Meral Akşener, MHP’ye gelişi ile Türkiye Demokratik Parlamenter sistem adına rahat bir nefes alacaktır. Siyaset zeminine oturacak, AKP’de partili Cumhurbaşkanlığı, başkanlık ve başkanlık istediğinden vazgeçmek zorunda kalacaktır. Meral Akşener, partili partisiz herkesin gönlünde taht kurmuştur. Kendisine toplumdan ciddi bir oranda destek gelmektedir. Siyaset iddialı ve iktidar olmayı hedeflemeyi gerektirmektedir.

“TÜRKİYE DEMOKRATİK BİR YOLA GİRECEK”

 Toplum Meral Akşener ile birlikte yeni bir heyecan kazanacaktır. Türkiye monoton siyasetten kurtulacak yepyeni bir demokratik yola girecektir. Esnafı, İş adamı, Basını, İşçisi, Köylüsü, Memuru rahat bir nefes alacak, işler yoluna girmek zorunda kalacak. AKP, Meral Akşener’li bir MHP’nin nefesini ensesinde hissedecek ve daha fazla hizmet yapmak için kolları sıvamak zorunda kalacaktır.

“AKŞENER’Lİ BİR MHP ZAFERE ULAŞACAK”

Yapılacak olan ilk genel seçimlerde Meral Akşener’li bir MHP zafere ulaşacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Son söz ülkemizin geleceği Meral Akşener in omuzlarındadır. Ve o omuzlardan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Akşener, Türkiye’yi ayağa kaldıracaktır” ifadelerini kullandı 

Anahtar Kelimeler : “BU, HAREKETİN, ARTIK, BİR, UMUDU, VAR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız